Děsně hloupej dotaz...

27.02.2011

Maminky prosím Vás, můžu mít u porodu ponožky???Mě se totiž děsně potí nohy, když jsem nervozní a mám je hrozně studený...Takže...Rodila jste některá s ponožkama??? :-)

No určitě mít ponožky můžeš, ale já jsem normálně taky zmrzlík, ale při porodu (vlastně při obou) mi bylo děsný vedro, takže já rodila úplně nahá. A stejně mi bylo vedro:-)

já tedy rodila bez bl srpen, hned po porodu dr zavelel, že manžel má nasadit ponožky, klepala jsem se jak ratlík byla mi zima, pak mě šel teprve šít. Takže v pohodě i snima. Hodně zdaru a štěstí

ja sem rodila v srpnu,a ponozky sem mela ale na samotny porod musely dolu jelikoz sem cisarem a na sal ani jip nemuzou :a:

Nazdárek..já se teda taky bez fuseklí neobejdu :) a když sem musela do sprchy, tak mi je manžel sundal a pak zas nandal...já rodila s nima...neboj, nikdo ti je zakázat nemůže :///:

Ahojky, já jsem teda lítala sem tam mezi sprchou a porodním lůžkem, tak jsem je neměla, ale určitě to problém není ve většině porodnic ;)

Já jsem je teda měla, protože jsem rodila v zimě a probudila mě děsná zimnice - tím začal porod a tak jsem ty ponožky fakt uvítala :-)))

Já je měla celou dobu,ale na samotný porod mi je sundali,to mi bylo už ale jedno jestli budu mít studený nohy :D

Já jsem teda ponožky měla. Nikdo mi nic neříkal. A taky jsem mohla pít, vypila jsem za těch 7 hodin 3 litry vody, naštěstí jsem mohla, hodně jsem slyšela, že se pít nemůže.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka