Na jaké mňamce jste závislý?

27.02.2011

Holky, tak mě napadlo, když už jsme skoro u konce těhu, na čem si pochutnáváte?Nebo ujíždíte??? :-D Zkrátka bez čeho nemůžete být :-) ???

ahoj, začínám 9.měsíc a neobejdu se bez jablek - musí být křupavé, šťavnaté a kyselé (žádný moučný hnusy)-sním 2-3 za den, posledních 14dnů taky ujíždím na mrkvi a kedlubně, neustále doma musí být ořechy a sušené švestky, pravidelně snídám ovesnou kaši s banánem (to jsem dřív sladké snídaně vyloženě nemusela) a taky krupičná kašička - mňam, mňam. Neodolám sladkýmu, takže mě potěšilo, že většina z vás je na tom stejně :€): ........musím se hodně držet......před naprostou žravostí mě trochu zachraňují žvýkačky - i tak už mám +12kg. (naprosto hnus chutě co mám jsou na jarní hlínu a čerstvou omítku :00: ). Jídlu zdar :metal:

Je tema jidlo pro me jak delany,rano bych neprezelila bez rozhliku s maslem a medem,pak to ze nejsem masozrnut miluju jitrnice:-D A driv jsem milovala mekace,a jiny rychly obcerstveni tak ted mi staci jen kolem projim a musim utikat jak mi je zle:-(

Ahojky, hezké téma :one:
Tak já musím mít každý den: tmavej chleba, čerstvé máslo a plátkovej sýr, vypiju hodně mléka,miluju latté, pomeranče,smaženej sýr a zeleninové polévky. :hu:
A teď ukecávám přítele ať se mnou jede do Meka pro nugetky :a\|:

Teda holky, ani nevíte, jak jste mi zvedly náladu, že nejsem jediná, kdo je tak rozežranej :hu: :-D Říkám si, že ty potravinový řetězce snad přežívaj jen díky nám :-) :a\|: :a\|: :a\|: :s:

není tohle téma přímo pro mě???? takže: nutně potřebuju čokoládu....jakoukoli...ale nejlepe kinder :qu: pak taky pikao :\x: :\x: :\x: :\x: :\x: cokoliv z marcipánu a ovoce jakýhokoliv druhu..... ://: :s: :s: miluju chipsy..... :///: :///: :///: a taky si dost ujíždím na čokoládových jogurtech...samozřejmě že se neobtěžuju a rovou kupuju to veliký balení....jo a miluju kompotovaný višně z kauflandu....no snad jsem na nic nezapomněla.... :///: :///: ://: :///: :///: :///:

Já sice ještě nejsem na konci těhu ale samozřejmě mám taky své pochoutky.V prvních 3 měsících jsem si ujížděla na pomerančích, které jsem vyměnila za jablka.Od začátku mám pořád chuť na kofolu a tu jsem zase dříve pila jen raz za uherský rok :D.Jinak denně jím čokoládu (nebo něco čokoládového), no a když je v kauflandu sleva na milku nebo studentskou pečeť, tak nakoupím do zásoby a pak ji pamám společně s přítelem.Mimochodem přítel teď příbírá se mnou ... :s: Včera jsem měla mražený dort, protože jsem na něj měla zálusk už pěkně dlouho.A taky jsem momentálně masožravá :00:

Tak my ujíždíme na sladkém, jak nemám každý den něco sladkého, neexistuju. A taky rozpustné kafíčko s mlékem nebo espreso nebo vídeňská káva, nam nam! Zítra vyrážíme s kamarádkou do Futura, tak si dáme nějakou namku určitě.

Jáj :C]]: , tak první půl rok jsem musela mít denně min. 3 krabičky vanilkového mléka Kravík. Pak z ničeho nic jsem si na něj ani nevzpoměla, za to od té doby musim mít denně něco z listového těsta a pokud je tam pudink nebo jahodová náplň, tak mám boule za ušima :C]]: . A v posledních 14ti dnech sežeru každý den jednu salátovou okurku :C]]:

No to je diskuze přesně pro mě, takže: Kinder Bueno, Mila, Mars, Flint, karamelový větrník, ledové kafe u McDonalda, krupicová kaše s máslem, kakaem a skořicí a ty jedovatý hovězí polívky vietnamský ze sáčku s nudlema!
A jako jediného zástupce mých nechutných těhotenských chutí uvádim ovoce jakéhokoliv druhu!

na sladkostech :-) Snickersky,croasanty,Mila řezy,prostě tyčinky a oplatky všeho druhu.Musím kupovat každý den jen 2 oplatky a 2 tyčinky(pro taťku a pro mě).Kdybych koupila třeba 10 tyčinek,tak je zvládnu sežrat :$$: Už je ze mě taky pěkný :pig:

Ahoj, tak já jsem taky ujetá na sladký - takže Mila, kinder čokoládky, krupicová kaše s tunou másla a cukru.. :-) A pak mám ještě celý těhotenství chutě na citrusy - pomeranče+mandarinky a taky miluju Mirindu (je lepší než Fanta apod) :-D

In reply to by Claire77

Tak to jsi můj člověk, já jsem to samý, s tou krupicovou kaší s hroudou másla a Mirinda je taky moje láska, jen je umění ji sehnat ve větší lahvi než 0,5 litru :-) Ale vždycky v Globusu v Pardubicích si dávám do velkýho kelímku - tam jak mají takový to rychlý občerstvení, třeba pizzu... No to se vždycky vyžívám :-) Mirinda je nejlepší :metal:

ja normalne kafe nepiju ale behm tehu sem ujizdela na kafi,ale na turkovi,rospustny bleeeeeeeee :( A jeste na mandarinkach,ted sem 10 mesicu po porodu a jak citim mandarinku je mi zle :s:

Sice nejsem těhulka, ale i tak, :s: , čerstvým rohlíkům nikdy neodolám, jsem schopná se jich i přejíst, i třikrát denně, :s: .

Tak já ujíždím na Ferero, ale i různé oplatky lískooříškové. Nemůžu být bez sladkého, naštěstí to na mě není vidět.

In reply to by Štěpula

Tak to Ti závidím, že to na Tobě nejde vidět :-) Já taky nemůžu být bez sladkýho :-) A ujíždím na mnoha věcech, Kinder bueno,Mila oplatky :-D Deli...No já za to těhu sežrala snad celej kamion sladkýho... :-D

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka