Šok :-((((

27.02.2011

Ahojda holčiny,
dlouho jsem tu nebyla, po nevydařeném IVF mi doktor řekl, že mám žít „jinak“, což nevím, co znamená, ale rozhodla jsem se teda v tom jiném životě nechodit sem. Vydržela jsem to celkem dlouho a měla najednou i fůru volného času. Řekla jsem si, že se sem vrátím až před KET v květnu, nebo až budu těhotná.
Jsem zpět, takže jedno z toho nastalo. Ano, jsem těhotná. Jenomže bych to nebyla já, aby se to neobešlo bez komplikací….
Ještě před testem v CARu, který měl zjistit, zda se IVF podařilo jsem začala krvácet. Zřejmě se jednalo o MS. Test v CARu byl negativní. MS skončila a začala jsem krvácet znovu. Po čtrnácti dnech mi to už přišlo krajně podezřelé a objednala jsem se k doktorovi. Můj měl dovolenou a doktorka, která ho zastupovala udělala UTZ, řekla, že vidí sliznici, která odpovídá první polovině cyklu, folíky ve vaječníku a jinak nic. Předepsala mi Norethisteron, který jsem si měla vzít hned, nebo třeba ještě týden počkat, jestli krvácet nepřestanu. Něco mi říkalo, že by bylo dobré vše prokonzultovat se svým doktorem. Počkala jsem si, až se vrátí z dovolené a ten mi řekl, že si mám pro jistotu udělat TT a pokud bude negativní, nasadit tedy ten Norethisteron. Tak jsem si včera ráno udělala TT a koukala jak z jara, když na mě vykoukla druhá čárka. Okamžitě jsem volala do CARu, (naštěstí jsou tam i v sobotu dopoledne….) a doktor mi řekl, ať raději přijedu. Udělal UTZ a hledal a hledal, až našel. Embryo ve vejcovodu. Takže těhotná jsem, dnes 6+0, ale bohužel se jedná o těhotenství mimoděložní… Takže nám první IVF vyšlo, ale nedopadlo….

teda Naděnko :( po dlouhe dobe sem tady a mam cas tak koukam na všechny dlouhodobé snažilky tehulky a narazila sem konečně na tebe :) uplne sem se tu smala na PC kdyz sem cetla ze jsi tehu a u toho konce mi tecou slzy :((( strasne me to mrzi!ale verim ze brzo se podari znovu a uz to bude ok!!!
drzime pesticky!
Veru a Natalka

Ahojda holčiny, hodnota hCG ze soboty je 66, takže to vypadá dobře, tělo si asi poradí samo. Snad budeme moct jít co nejdříve do druhého pokusu. A moc díky za komentáře ještě jednou, jste zlatíčka!!!!

In reply to by Naděnka

Aspoň jedná aodbrá zpráva, a brzo budeš hlásit určitě další dobrou uvidíš že jo :one:
já mám od včerejška kouslou krční páteř, vzala sem si dovolenou, včera mě z práce museli odvízt rovnou k dr na kapačku bylo mi strašně :sick:
dnes už je to lepší jen mám krk řádně ztuhlej

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Jo, vypadá to zase trochu líp, doufám, že se budeme moct do toho vrhnout znovu co nejdříve.

Ahojky Nadi, to je mi moc líto, je to nespravedlivé že takové věci se stávají lidem co si miminko moc přejí....Ale veřím a přeju aby bylo brzo zase dobře a i ty ses dočkala bezproblémového těhu a pak krásného miminka. MOOOOOOOOOOC TI TO PŘEJU.........

tak to mě mrzí, tvůj článek jsem přečetla jedním dechem,už jen jak si psala že jsi krvácela tak jsem si říkala oujeee,ale pak,pak jsem se usmála že ti to vyšlo a ted a ted nevim ani co pořádně napsat, jen jediný nevim kolikátý IVF to bylo,ale další určitě vyjde,chjo no, nám to taky nevyšlo, takže příští týden si budu píchat injekce a jdeme na ten kolotoč od znovu,tak ti držím palce na další IVF a doufám že už to bude vše v pořádkuuuu

:€s€: Ahoj Naděnko, tak to je mi moc líto. Na začátku jsem doufala, že bys mohla být těhu a přála ti to. Tohle je až moc ze života... Ale prosím nevzdávej to, určitě se to povede.... Změna života? Taky se k tomu chystám, jen co trochu vykoune sluníčko..... určitě to na jaře (i když až a 3 měsíce) vyjde... musí, už po té době si to zasloužíš....

Teda Nadi ty mi dáváš, první třetinu článku jsem napjatá jak struna :O , druhou třetinu se raduju :qu: , že ti to taky vyšlo a v poslední třetině jsem smutná, že to dopadlo takto..... :r:
Kdy jdeš na operaci nebo už jsi byla? To je pech tohle.
Myslím na tebe a držím palce do dalšího snažení. :a:

AHoj Naděnko, to je pech tohle, já nevím ani co říct, na jednu stranu dobré, že to jde, ale na druhou stranu, je mi to moc líto, že ty nemůžeš mít chvilku klid ...:/// je dobře, že jsi odhodlaná to nevzdat.. Budu moc držet pěsti a dej vědět co s Tebou vymyslí..Siaaara

Holky, moc děkuju za komentáře, jo, věřím, že jednou tu smůlu prolomíme a mimi bude. Alespoň vím, že IVF funguje. Tak snad příště....

...Nadenko, moc me to mrzí. ach jo.....hruza!!!! To si vubec nezaslouzite!!!!
ale verim, ze se vse vrati k dobremu!!! A ty budes co nevidet těhulka!! Moc moc moc drzime palce.
Anet a Nelinka

Jejda NAděnko to mě mrzí, to je teda síla :(
jí ti ani nevím co ti napsat, jak tě podpořit, ale nějak mě nic nenapadá :€\€:
sama jsem to dnes dostala a jsem z toho rozčarovaná
Drž se myslím na tebe :k:

Ach joooooo, už jsem se radovala a ten konec jsem nečekala :\\: :\\: :\\: :\\: :\\: :\\:Potom všem už to příště prostě musíííííííí vyjít :h: :h: :h: :h: :h: :h:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka