bílá řepa?

25.02.2011

mamky jdu si pro radu,koupila jsem červenou řepu pro prcka (teda myslela jsem si,že kupuju červenou řepu :? )i na sáčku a účtu je napsáno červená a když jsem ji tedka začala loupat,že ji uvařím,tak jsem zjistila,že je bílá..nebo co to je,co jsem to vlastně koupila? :s: nevíte někdo,jestli to děti můžou v 8-9 měsících?? moc děkuju!!

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj, jestli je to černé zvenku a bílé uvnitř, tak to bude černá ředkev a tu bych malýmu nedávala, protože strašně pálí! Jestli je to bílá řepa, tak to klidně. Ta pálivá je dobrá syrová nastrouhaná s jabkem! Vyžene všechny bacily! ;)

In reply to by Evik...

hm :? tak ted nevím co to je :s: já jsem fakt případ....je to kulaté hnědé z venku jak červená řepa a vevnitř bílé...,kupovala jsem to normálně pod červenou řepou i je to zaučtované jako červená...tam mají bordel :00:

Cos to koupila? :s: Každopádně červenou i bílou jsem už takhle brzy malému dávala, samozřejmě obě vařené, tak bych se nebála:)

In reply to by Magla

:s: červenou dávám normálně,ale tu bílou ani neznám,jsem pako,ale já řepu nejím,nechutná mi,takže mě to překvapilo..tudíž asi není problém mu ji dát,je to stejné ju? děkuju :s:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka