Co budete vařit???

25.02.2011

Ahoj holky, nemáte nějakou inspiraci co uvařit? Nebo co budete vařit? U nás je to věčnej problém něco vymyslet, ach jo. Mám chuť na brambory, jen samotné s máslem a mlékem, jenže to dětem a mužskýmu stačit nebude. Děkuju za tipy. Tereza

Kliknutím vložíte smajlíky:

Nazdárek, mi máme dnes uzený a brambory.....už jsem dnes upekla mini bábovičky :hu: :hu: :hu: tak si dáme...Náš táta je taky nenáročnej sní všechno a všechno pochválí....kdyby blbě kecal nechám ho uvařit a vyděli bychom co by pak říkal. ...Mějte pěkný den Jana

In reply to by Zdenda3

já dělám rajskou z kuřecího :) dáš uvařit kuřecí,obereš maso,osmahneš cibulku,přidáš rajčátka (já mám nejraději plechovková) a protlak,dochutíš,přidáš prohřát maso a máš hotovo .) Když je to husté,tak přileju trošku vývaru :)

U nás budou dnes tortilly s kuřecím masem. Trošku ostřejší a to je mňamka a hlavně rychlovka. Malej miluje ty samotný placky,ale ten bude mít dneska brambůrky,mrkev s pastyňákem a hovězí :a:

Tak my máme obalovanej hermelín s br. kaší..a manžel přivezl ještě knedlíky plněné uzeným a zelím...

Dneska si udělám těstoviny buď s tuňákem nebo s uzeným masem. Manžel sní všechno, jen z toho není někdy odvázaný, ale má smůlu. Nakonec to fakt sní a ještě chválí, ale prostě když slyší, že je něco jiného než knedle nebo brambory, tak trošku protestuje.

dneska budeme mit zapekane testoviny s lososem a pangasem. Je to rychlovka a moooc dobry!!! Vcera jsme meli chilli con carne, pro malou (25m) jsem to delala bez fazoli a samozrejme toho chilli ;-)

Ahojky, já mám od včerejška koprovku s vajíčkem a bramborem a zítra dělám králíka na smetaně s bramborama a se zelím. Dneska ještě chci upéct švestkovej táč :a:

ahoj, my budeme mít špagety s omáčkou s mletým masem :hu: . chlap si naštěstí nevymýšlí, občas vaří i on. Švagr je na jídlo rejpal. Jednou (to jsem ještě byla sama) kritizoval ségře jídlo, že jeho mamka to dělá tak a jeho mamka by tam přidala to a to... tak jsem vstala, vzala mu talíř, Vyklopila to do koše a řekla mu, ať se jde nažrat k mamince :s: :s: :s: .
Ségra se jen řezala a říkala, že od té doby maminku u jídla nevzpomíná :s:

tak u nás je to dnes uzená polévka s krupkami a palačinky, to už jen tak na chuť. manža i klučina je mají rádi

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Manžel taky neni odvázanej z bramborového guláše, ale on nemusí vymýšlet, co pořád vařit, takže buď bude jíst anebo má smůlu ;)

Ahojky, já už mám uvařenej bramborovej guláš :) A v týdnu jsem dělala kuskus s kuřecím masem a byla to rychlovka a veliká ňamka, i malej (21 měsíců), který je hroznej nimra, tak to snědl :)

ahojky, já dnes budu dělat kuřecí nudličky s koktejlovými rajčaty a smetanou a s rýži, mňam mňam :-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky