Výtok

25.02.2011

Ahoj holky, mám dotoz ohledně výtoku. Dneska jsem v 5+2 a ted jsem si všimla, že mám akový hustší bílý výtok :( , který nezapáchá. Ani to nějak nesvědí, jak to máte vy a je to normální? :? :? :?

Určitě to dr. řekni, ať na to koukne, tento výtok je normální a nemusí to nic být, ale já ho měla taky úplně stejný, řekla to doktorce a ona našla infekci, tak mě léčí a říkala, že se to musí vždycky zkouknout, protože to může být ten neškodný, stejně jako tak ten škodlivý, který, kdyby se nechal by mohla způsobit potrat, předčasný porod a podobně.

In reply to by Opinka

Infekce je zrádná věc, já pravděpodobně kvůli zanedbané infekci rodila dřív a Kačenka měla nízkou váhu, tu toho "doktora" už nejsem a moje nová my říkala, nemusí to být nic, ale abychom si byly jisté, kouknem na to, tváří se to stejně, jako to nic (resp. ten běžný těhotenský výtok), ale byla to infekce (jen mi řekla, co může infekce způsobit - rozhodně jsem tě nechtěla vyděsit, to se omlouvám). a já myslím, že to určitě do pondělí vydrží.

Já ho mám taky celé těhotenství a měla jsem ho i u první dcery. Pokud nezapáchá a nesvědí, tak je to normální, ale trochu nepříjemné ;) Bez intimky se ale neobejdu :€\€:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka