opruzený zadeček. imazol nepomáhá

kačenka1711
24.02.2011

ahoj, potrebuju pomoct :help: syn se oprudi :-( vzdycky pomaha imazol a ted ne :-( mam tu nejakou zazracnou mast od zname, ale co kdyz ani ta nepomuze? preventivne jsem mazala sudocremem niveou na zadek a sebamedem.. meju vodou

Kliknutím vložíte smajlíky:

In reply to by kačenka1711

a to mají v lékarně nebo jen ve Vrchlabí ?? :)) jsem z Vrchlabí ale o takové masti jsem neslyšela, třeba ted u druhého miminka taky zkusím :)

Ahoj, malá taky měla opruzeninku a vyléčil to bepanthen, ale častěji přebalovat a po utření vlhčeným ubrouskem, ještě suchým papírovým kapesníkem a natřít. Za 2 dny měla prdelku jak z alabastru :-)

tak imazol obsahuje i latku clotrimazol coz je vlastne i na kvasinky...pokud nezabira to,tak zkus ten pytiol 2x denne v tenke vrstve a vubec se nelekej,ze pisou az od 10let,ja mam ale osobne nejlepsi zkusenost s niveou fast relief-rychla pomoc pri opruzeninach stoji asi 100kc a maji ji v dmku.presne nevim cim to je(asi tou morskou soli),ale jedine ta nam zabrala vzdycky,ikdyz mala byla teda fest opruzena,kdyz ji rostly zoubky.jinak hodne myt,pokud mozno nepouzivat vlhcene ubrousky,ale pekne pod vodu a vetrat jak pisou holky dole.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Pytiol je od 10ti let :-)...je to na příbalovým letáku. A já ho dávala synovi od jeho cca 1 měsíce, pokud se hodně oprudil, nic jiného nepomohlo. Asi jsem špatná matka, má 2,5 roku, žije, neumřel mi po něm, neupadla mu prdelka a Dr. o tom všem věděla...Ono se nesmí nic brát moc vážně, aspoň tak to beru já.
A jak píšou holky, genciálka prej taky není dobrá ;)

In reply to by omites

Aha. Možné riziko. To je dnes skoro u všeho. Sní nebio mrkev a je tu také riziko otravy dusičnany...:-( Dříve se genciánkou omývaly kravám vemena a pak jsme mléko klíďo pili, aniž bychom o tom věděli. Za chvíli budeme chodit s rouškou jako chodil M. Jackson, abychom nechytili něco ze vzduchu.:-) :-(

ahojky,když nepomůže,tak k doktorce,jestli jsou tam kvasinky,tak potřebuješ něco silnějšího.Takže určitě ukázat u doktorky,když se to nezlepší.

In reply to by kačenka1711

no to je,ale je slabej,takže poku´d to máte hodně rozjetý,tak to bude chtít Fungicin nebo něco podobnýho.On i ten Imazol,když se používá častěji nebo déle,tak už pak nezabere,protože ty kvasinky si na něj zvyknou :)

ahoj nám pomohl Bepathen, mytí heřmánkovým odvarem, sušení a časté přebalování, také to může být od plín, nebo z hovínek jestli jste do jídelničku dali něco nového třeba mandarinky....

malý se oprudil ve 4 týdnech. zkoušela jsem opravdu kde co - změnila jsem plíny, zahodila vlhčené ubrousky. Zkoušela Rybilku, Sudocrem, Bepathnen, Imazol. Trochu se to zlepšílo po výměne těch plen, ale pořád to měl tak na půl a nechtělo to úplně zmizet. A nemohli jsme větrat, protože máme Frejkovu peřinku. Se skřípěním zůbu jsem použila Pytiol a stal se zázrak.

Zadek hodně větrat, mazat imazolem, na to ještě vrtvu sudocreamu (přes něj tak moč nebude prdelku dráždit)
Lehce omývat vlažnou vodou .

Ahojky, Tvůj problém znám moc dobře. Malá mi na opruzeniny trpěla celkem často a měla to hodně. Nezaváděli jste nějaký nový druh potraviny? Zkus to vysledovat. Jinak nám to dělaly plíny - používali jsme Pampers Active Baby s Aloe Vera a to nám dělalo opravdu velkou neplechu, tak jsme je změnily a je pokoj, to musím zaklepat... :s: Zkus taky častěji přebalovat a když potom umyješ vodou (já jí omývala i odvarem z heřmánku nebo černého čaje), nech to chvilku běhat bez plínky ať mu to větrá a preventivně maž bepanthenem, ten nám hodně pomáhal... Držím palečky, ať máte brzy pokoj ...

irena1111

Omývat jen čistou vodou, hodně větrat zadeček a z krémů se nám osvědčila Rybilka

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka