babydream kaše???

23.02.2011

Ahojky holky, včera jsem při broudání internetem narazila na babydream kaše, že jsou v Rossmennu jen za 29 Kč a dokonce 300g!! U nás sice rossman není, ale mohla bych někoho zaúkolovat aby nám koupili, jen nevím používáte je některá? Za ty peníze se mi to nezdá, není to nějaký "šmejd"? Jaké je složení, je srovnatelné s jinými kašičkami, já kupuju Hami, máme 4. měsíční holčičku. Děkuju za radu. Jaké kašičky kupujete vy? Nebo vaříte něco sami doma pro takto malé drobečky? Děkuju

Kliknutím vložíte smajlíky:

madla:ahoj taky sem moc nevěřila,že jsou podezřele levné..ale holt u těch drahých platíš hlavně tu značku(nutrilon apod.)a tyto rosmanácký jsou"jejich"tak se jim snížej náklady,složení podle mě bude stejný.Leničce mooc chutnají,je velký papáček:-)i bez akce moc nestojej,myslím 39 a nemusim honit akce jako předtím..sní mi všechny druhy,ale nejvíc kupujem banánovou,pa a určo si je nech koupit,dobrou.ps:kupujem i to rosmanácký mlíčko.

holky moc děkuju, jste zlaté, že jste poradily, malá spapá taky asi 1 a půl krabičky za týden, už máme 3. pokaždé 70,- a když jsem narazila na tyto, tak se mi to ználo podezřele levné, bála jsem se, aby to nebylo za málo peněz málo muziky jak se říká, bála jsem se když je taková cena, jaká je kvalita. Nechci zase za kažkou cenu koupit něco nekvalitní, přece jen je ještě malá a papání je u ní základ. Moc děkuju, napíšu ségře, ať nám je koupí, snad jí budou taky šmakovat.

prosím tě já se s dovolením vtírnu,jsou neméčné nebo mléčné a jaké mlíčko do toho dáváte??a ta akce je ted do kdy???

ahoj já kupovala taky zezačátku HAMI ALE zbytečně drahé pak jsem narazily na ty v Rosmannu a jeli jsme jen na nich asi 5 měsíců..banánová,ovocná, sešenková příchut a malé všechny moc chutnaly...tak zkus a uvidiíš jestli bude chutnatt i vám.

Babydream kaše jsou výborné! Já dříve kupovala Sunarku nemléčnou rýžovou,později jsem objevila ty z Rossmanna a jsou moc dobré,dost sladké a přirovnala bych je asi k těm kaším Hami ovocným. Nejvíce prckovi chutná banánová kaše a sušenková-ta je fakt moc dobrá :one: :a\|:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka