Poraďte prosím aneb jaké golfky???

15.02.2011

Ahojte maminky, mám prosbu ;) :help: - plánuji koupit golfky či nějaký sportovní kočárek. Jeden sporťák sice doma máme, ale nejsem s ním moc spokojená :( a chtěla bych pořídit něco jiného. :/;x:
Malá bude mít 9měsíců, tak jsem si řekla, že to ještě chvíli s tím naším kočárkem vydržíme, přeci jen je zima a tak ji nechci tak malou dávat do golfáče, ale hned na jaro bych chtěla mít něco lepšího.
Jakou máte zkušenost z kočárkama? Už teď mám pár požadavků, ale tím, že nemám zkušenost, :? tak nechci koupit něco s čím bych pak nebyla spokojená a co mne třeba nenapadne. :O ://:

říkala jsem si, že by bylo dobré, aby:
- šel dát co nejvíce do lehu a měl dlouhá záda
- měl polohovatelné pod nožkama
- byl skladný a lehký (nevím zda je praktičtější když se složí jako golfky nebo na placato - nevím jak to popsat, ale snad mi rozumíte :-)
- byla to 4kolka a měla košík a byla v neutrální barvě
- a stála do 3000Kč nebo jen nepatrně dráž

Máte prosím nějaké tipy, rady, postřehy na co si třeba dát pozor...
Budu moc vděčná za jakékoli podněty. :+^*: Přeci jen zkušené maminky poradí lépe než paní prodavačka v obchodě :€\€: :+^*:

Holky, já moc děkuji ;) za vaše cenné tipy, ale přiznám se, že jsem myslela spíše různé postřehy maminek, které kočár už mají a ví co by nechtěli, na co by se zaměřili, či si dali na něco pozor....takhle na obrázku vypadá vše opravdu nádherně, ale není všechno zlato, co se třpytí :-)
:help:
např. jestli je lepší když má kočárek dvojkolečka, spojenou rukojeť atd.
Jestli je tady nějaká mamina, která by se chtěla o své zkušenosti podělit, tak budu moc ráda.
Děkuji

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky