Prohlíželi jsme si knížku. Doporučuju!

22.02.2011

Ahoj maminky. Už se nám blíží 3 měsíce. Někde jsem četla, že na čtení knížek není nikdy dost brzy a včera jsem se rozhodla to vyzkoušet. Vytáhla jsem knížku o krtečkovi a kalhotkách, ze které jsem četla a Tomášek si mezitím prohlížel obrázky, moc se mu líbily :-) Jsou takové barevné přes celou dvojstránku. Doporučuju :-) Líbila se mu i knížka z venčí, obrázek na lesklém obalu, akorát nevěděl, jak ji chytit a strčit do pusiny :-D Jo a včera ve vaně cákal rukama nohama, vypadalo to, že tam máme kapra :-) Jen si nejsem jistá, jak má vypadat to pasení končíků - to má být se zvednutou hlavičkou vzepřený na předloktí nebo ty ručičky můžou být i pokrčené?

Kliknutím vložíte smajlíky:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ale spíše ne, totiž, test jsem si zatím nedělala a příznaky už žádné další. Nejspíš to byl planý poplach.

In reply to by omites

No, můj prcek vždycky v šátku usnul, takže nikam nekoukal :-) Teď ale používám spíš kočár, protože z šátku jsem měla zničený záda, když jsem ho tam měla dýl - teda hlavně šíjovou oblast.

ahoj, to je super že je tak klidnej aby vnímal knížku :-). Markétka měla taky čtení a prohlížení knížek jako miminko ráda. Pasení nejdříve vypadá tak, že dítě zvedá hlavičku a je opřené o lokty. Potom pasení dospěje do stádya, kdy se vzepře na ručičkách.

In reply to by JaMiOn

Ale docela u toho teda řve, protože se mu nechce namáhat :-) Takže ho na bříško moc nedávám, ale včera jsem to zkusila právě v tý vaně, kterou má rád, takže tam mu to ani nevadilo. Chce to různý fígle na potvůrky jedny :-)

In reply to by Any

tak ve 3měsících už by měl umět pást koníčky a nemělo by mu to dělat větší problém...chce to opravdu trénovat. Já jsem děti dávala na bříško od příchodu z porodnice a po šestinedělí už pásly krásně :-). Ve 3,5měsících se Ondra přetáčel z bříška na záda..byl to rychlík. Malá na pasení byla stejně šikovná, ale na přetáčení teda nee

In reply to by Any

jj jsou dětičky které to nesnáší. Ondra to taky neměl moc rád, ale tím že jsem ho pokládala i 3x denně tak si zvyknul. Vždycky jsem před něj dala nějakou hračku a on se snažil aby na ní viděl :-). Ondra vlastně ječel tak nějak furt, takže mě to moc nepřekvapovalo že to neni jinak :s: . ALe tato poloha je důležitá kvůli svalstvu. Takže určitě trénovat :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky