teda tady to jedéééééé...:D

22.02.2011

no ahojky holčičky moje březnový, :a:

chvíli tady nejsem a už nevím, kde mám začít....tak asi nejdřív pogratuluju všem maminkám...s tím,že teda ať si nemyslej,že když porodili v únoru,že sou únorčátka...protože tak to prostě není :€m: .... protože březňátka jsou nejlepší a spolu jsme prožívali všechny ty testy a KO a tak to spolu dotáhneme až k první krůčkům, kašlíčkům, batolecím bum a táááááák :one: :one: :one: :one: pak bych taky chtěla poděkovat všem co na mě myslely, protože jste mi udělaly obrovskou radost....holky jste bezvadný a já jsem strašně ráda,že vás mám.... :c: :qu: :qu: no až to dopíšu, tak půjdu studovat copak se tady všechno událo, kdo jak dopadl na KO a taky sem zahlídla nějaký fotečky.... :\x: :\x: :\x: no a ve zkratce (jak se znám zdelšce) o nás...v PO jsem byla u :*8*: a ten mě vyšetřil...a říká: nechcete už náhodou rodit???? :s: :00: :s: máte divnej tlak, tak bych vás nejradši poslal už do pordodky dodal... :///: ptala jsem se na rizika spojený s tím,že když nepojedu a ten tlak bude pořád blbej a táááák...ale nakonec sem si říkala,že bude lepší když si mě pohlídaj... :00: no naměřenej tlak v ordinaci na KO byl 145/100, což u mě co mám obvyklej 110/70 je divný.... ://: no ani tady se mi nesnižuje a spíš tak nějak pomaličku šplhá...ale neotejkám....nebrněj mě prsty...jen mě bolí hlavička... :€\€: :help: :help: ale nic víc...no a tak čůrám do takový oranžový nádobky celým 24 hodin...(taková konvice s uzávěrem) :s: ....jo a nejdřív sem měla problémy se vůbec trefit.... :€m: ;) ;) no a zítra rozešlou kousek tam...a kousek támhle a uvidíme...co na to primář....taky mi dneska brali snad hektolitry krve... :€z€: tak sem říkala sestře, že si potřebuju nějakej schovat na porod.... :qu: myslela jsem jak jsem jí dostala a ona suše odpověděla...úsměv na tváři? přejde.... :€): :€): :€): holky ta mě dostala... :€): :€): :€): pak se začala tlemit...no nějak mě odhadla,že si to může dovolit říct.... :one: :one: :one: no a to je vše....jooooo...a tady ty porody frčej...byla se mnou na příjmu maminka...co už včera porodila...koukám na ní a říkám....už máte kontrakce po kolika? a ona že po 6....tak volám sestřičku...a za dvě hodiny mi přišli říct,že už má holčičku u sebe.... :qu: ...já bych taky chtěláááááááá..... :!k: no fůůůůj...to je dlouhý....tak já jdu pročítat co je nového....zatím papááááááá ...tak já ještě zamávám.... :a: :a: :a:

Jejda moc krááásně si to napsala o březňátkach a máš uplnou pravdu :one: jinak je dobře že i v nemocnici jsi sama sranda,tak to ma být :s: a dobře že si tě hlidají a že je všechno v pořádku až ne ten tlak,no možná už za chviličku budeš mit prďolku u sebe jeeee :\x: :\x: :\x: tak se opatruj a čekáme na nové zprávičky a držíme palečky,taky tě máme moc rádi :€s€: :a: :a:

Hlavně nám nezapomeň dát hned vědět, jak se bude něco dít!!! :-) Jinak tu na tebe všechny moc myslíme a přeje jenom to dobré.

In reply to by Mrs.Suski

Jj, to my jsme :-). Mě se teď ten můj snaží dokopat do nemocnice, tvrdí, že budu určitě rodit (kurňa, to snad poznám sama, ne?)! Jsem se oblékala do pyžama (předtím jsem se sprchovala ve stoje ve sprše) a najednou pode mnou bylo mokro (max.1-2 dcl podle odhadu). Ten můj expert hned utíkal pro vložku, tu v tom vymáchal a pak ji polil jakousi oranžovou vodou (tu nám dali v poradně) a vložka se mu zbarvila do modra. Takže mi tu teď ječí do ucha, že praskla voda a že rodím. Na zabití ten chlap! On prostě nechápe, že nechci jet. Ale já si myslím, že je to zbytečné a že to nebyla plodovka, ale prostě voda ze sprchování (asi jak jsem se myla) - nebylo by to poprvé.

In reply to by Mrs.Suski

Já rodit ještě nehodlám :-D. 35tt se mi zdá ještě moc brzy :-). Večer mi sice pak ještě bylo zle a dopoledne dnes taky, ale ted už je to v pohodě. Malý si spokojeně kope, takže si hovím v posteli a koukám na DVD. A co nového u tebe?

juj, úplný román, ses tu pěkně rozepsala, alespoň ti to trochu líp uteče, budeme na vás se Sofinou myslet a hlavně udrž si dobrou náladičku, s tou to půjde hnedka líp.....my jdeme na KO v pátek tak jsem zvědavá, ale myslím si že u nás nic nového nebude, jsem 37tt, dnes jsem byla celý den v práci, přišla jsem teď ve čvrt na sedm a jsem ko, skoro ani nevidím na ty písmenka, tak se opatruj a zase písni novinky

In reply to by menojii

://: už zase si tak moooooc pracovala???? :|€|: už se na to vyprdni....ať si můžeš taky před porodem odpočinout.... :\x: :\x: :\x: no jo...sem úplná spisovatelka....kyž já sem vám toho chtěla tolik říct... :€): :€): :€): :€):

In reply to by Mrs.Suski

taky, že jooo, už jen do konce týdne a pak už si válím šunky a chystám věci pro malou + tašku do porodky, přítel už je z toho nervózní...sice ještě nevíme jestli nám tu naší porodnici otevřou, ale hlavně ať mám tašku, kam ale pojedem to ještě nevíme :€): :€): :€m:

In reply to by menojii

:€): :€): :€): tak to je hustýýýýýý.... :s: :s: :s: jen si pěkně zabal a pak uvidíš,kdy to na tebe přijde....třeba už v únoru a když ne, tak už al zase mezitím budete vědět, jestli je porodka otevřená....ale je to mazec bezmoc.... :00:

Jsi naše pohodová šikulka a Anetka bude celá Ty, takže myslím, že v pohodě dojedete ještě nějakej ten dník ve dvou! :) Mě říct sestra to co Tobě, tak se tam rozbrečím, protože v nemocnici jsem vyhukaná samo o sobě natož když mě chtějí děsit! :D Můj porod bude faakt sranda.. ale obávám se, že já se smát nebudu.. :D Držím palečky, ať se tlak upraví a kdyby chtěla malá ven, tak ať to spolu hezky zvládnete!!

In reply to by tali

://: však sem si pak tajně fňukla...no jak mi vytahovala jehlu, tak mě malinko řízla.... :|€|: sem na bolest srabík.... :€): :€): :€): děkujeme za podporu....já už bych ji docela venku chtěla.... :one: no já jen....jak teda vypadá ten človíček, co mě tam tak zlobí.... :\x: :\x: :\x:

tak i já ti posílám veliký pozdrávek ode Dvora. Já, když čekala Nikču, tak mi taky týden před termínem vyskočil tlak a doktor mě poslal do porodky. No jo, jenže v porodce jsem už zase měla tlak celkem normální, ale už si mě tam nechali a čekali do termínu. Ale mě pak den před termínem rupla voda, tak jsem už alespoň byla u zdroje a jen jsem si došla k doktoroj na vyšetření. měla jsem ale tenkrát císaře, protože Nikča byla v poloze KP a byla i větší, než jak se to nechává v této poloze rodit. Jsi nahoře na gyndě nebo tě rovnou nechali přímo u maminek s mimčama? Já ti moc přeji, aby pak vše proběhlo co nejrychleji a nejšetrněji. Ať jste holčiny obě v pořádku a Anetka, ať je taková veselá kopa po mamince. Já mám termín až 20.3., tak se tam už spolu asi nesejdeme. no i když mimi tlačí pěkně, tak kdo ví? Třeba co nevidět pofrčím. Radši bych teda aspoň do toho prvního týdnu v březnu vydržela. Ale třeba se někdy potkáme až budeme s mimčama chodit k Medkoj na kontrolu s kyčlema.
Tak zatím páááá a drž se!!!!!!!!!!

In reply to by Tylísek

:a: ahoooooj...no vy ještě vydržte....je tu zákaz návštěv, tak by se ti určo stýskalo moc a moc po manželovi a nikče....!!! ležím už u maminek na porodním.... :00: :one: :one: je nádherný slyšet ty miminka jak se derou na svět a nebo jak už jsou spokojený u maminek.... :one: už se opravdu nemůžu dočkat a zároveň mám malinko strach jestli všechno zvládnu....a abych nebyla zbytečně hysterická až to propukne.... :///: ://: :///: tlačí,jo???no to je šikulka.... :qu: :qu: :qu: ale opravdu vydržte aspoň než vám povolej ty návštěvy.... :one:

In reply to by Mrs.Suski

však já se taky musím přiznat, že mám z normálního porodu strach, jak to zmáknu, ale ono holt až to přijde, tak už nám nic jiného nezbude. A kamarádka mi řekla, že to zmáknu, že jsem přece ženská. Takže to prostě zmákneme všechny!!!!!!! Přeji dobrou noc, pohlaď pupíček a zatím pááááá.

Ahoj,
teda Ty jsi pořád tak vysmátá, to je super :s: Buď ráda, že si Tě hlídají, aspoň jsi pod kontrolou... Teda nechtěla bych se trefovat a tím čúráním, mám co dělat když se mám trefit do zkumavky, co nesu na kontrolu :€):
Tak by s Tebou mohli něco udělat, ať to v tý podorce nemáš tak smutný :C]]: Snad budeš mít Anetku brzy u sebe :c:
To je dobře, že máš přístup na net, aspoň Ti to rychleji uteče a nebudeš se tak nudit :€[€: Tak zatím :a:

In reply to by Pomněnka

8) já už sem v tom čůrání docela mazák.... :\x: :\x: :\x: no jo...to je jediný co mě zůstalo...dobrá nálada....je tady zákaz návštěv....takže manžílka jsem viděla jen asi na 10 minutek.... :O a hrozně mi chybí.... :(

AHOJKY,
to je moc dobře že neztrácíš svoji dobrou náladu. A jak to tak čtu tak ty se budeš i na porodním sále smát, tebe jen tak něco nerozhodí¨ :s: . A to je dobře. Tak hlavně že jste holky v pořádku a hlavně pod kontrolou. Oni moc v Trauči vyvolávat nechtějí, ale snad u vás udělají vyjímku a ty budeš mít brzy Anetku u sebe. Moc držím palečky. Tak se holky drže v tý nudě a kdyby UŽ tak dej vědět ať můžeme držet palečky ještě víc :\x: . Mějte se krásně papa :a:

In reply to by Adeline

no uvidíme s tím smíchem...to vám pak taky popíšu :s: já právě vím,že se jim do toho moc nechce.... :€[€: ale snad mě tady nenechaj zbytečně tvrdnout... :qu: a to doslova.... :one: tak se měj krásně...a já dám vědět až budu vědět něco víc.... :qu:

Ahoj Raduš ... :) Jůů jsi ještě kinder vajíčko. To je dobře. A je moc dobře že jsi se rozhodla do nemocnice jet. Mě by teda asi ani nenapadlo doktory neposlechnout. Co se mnou ležela holčina, tak ta měla taky problém s tlakem. Měla 160/100 a vím že jí říkali, kéž by jí klesl ten druhej .. Těch 100 že je prý moc. Tomu já ale nerozumím. Tak je asi dobře že tam jsi. Nakonec rodila je o jeden den dřív než měla termín. A to jí strašili už skoro měsíc před termínem že možná porodí. Ani hamilton ji nepomohl.
Tak doufám že budete s Anetkou v pořádku !! I když už koukám klidně můžeš rodit .. :ww: !! ¨
TO je fajn že si se ozvala a všechno nám popsala .. pobavila mě ta sestra .. :D HUMOR PŘEJDE .. :C]]:
Tak se držte a buďte hodnéééé :a:

In reply to by Sarah.Saphi

:one: :one: :one: právě že říkal,že to 100 je špatně.... :€h: tak sem pro jistotu frčela.... :qu: a jsem ráda.... :qu: no já bych tady až do termínku nechtěla bejt.... :|€|: tak snad se nade mnou slitujou a šoupnou mi nějakou tabletku.... :qu: :qu: :qu: aspoň vyzkoušíme jak dlouho trvá vyvolávanej porod od spontáního... :qu: sestry tady jsou dobrýýýý....je s nima sranda.... :€): :€): :€): :€):

když nemůžeš být doma,tak alespoň že jsi tu s námi,viď :one: My na Tebe a Anetku moc myslíme a držíme vám s Vaneskou palce :-) Já byla dneska taky na KO a představ si,že mám lehce zvýšený tlak,no trošku vyšší než obvykle a říkám,že mám oteklý nohy a ruce a ksicht.A doktorka,že nemám bílkovinu v moči,takže je to prý v pohodě.Tak jí musím věřit,nooo.Jinak dobrý :one: Pamalu se taky chystáme :-)
To koukáš,jak se to tady rozjelo s tím rozením,viď?Dneska má myslím ještě někdo císaře,nepamatuješ si?A tento týden ještě myslím 2 maminky+ty:-)
Tak se mějte moc krásně a zase nás informuj,jak se to s váma vyvíjí :-)

In reply to by sonislavka

jojojo...určitě tam někdo měl plánovanýho císaře....hmmm...musím to projet zpátky... :qu: joooo....zítra má nástup zabicka marus :one: a dneska měla mít Terikk,ale ta už to má za sebou.... :\x: no tak to jsem zvědavá co mi řeknou na tu bílkovinu....no během celýho těhu jsem jí tam měla 3x, tak uvidíme.... :'zz): no joooooo...je to tady takový smutný.... :00: pořád jen čekat co mi kdo přinese a řekne.... ://: ale jídlo je tu kupodivu celkem dobrý....tak aspoň něco.... :hu: tak hlavně,že jste v pořádku holky....jen se chystejte....už moc času nezbejvá.... :\x: :\x: :\x: :\x:

In reply to by sonislavka

neééééééé....neboooooj...je ještě čas,aby se něco začlo dít... :one: třeba ta paní co tu ležela se mnou....odpolko otevřená na špičku prstu....a večer porodila.... :\x: je to rychlost.... :one: ....no coooo...ikdyby...se nestresuj...aspoň vidíš,že se u tebe má vaneska mooooc dobře.... :\x:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky