Internetové bankovnictví!

22.02.2011

Ahoj, nevíte co potřebuji k vyřízení internetového bankovnictví u Poštovní spořitelny? Přemýšlím už dlouho, že si to zařídím, lae mám obavy, jeslti je to bezpečné! Jaké máte vy zkušenosti? Četla jsme, že je to zdarma, žřízení i vedení. Díky ahoj Věrka

Ahojky, tak já si internetbanking vyřizovala už je to taky pěkně dlouho a dneska si už bez toho nedokážu vůbec představit existovat. Hlavně, když někde nakupuju přes internet, tak je to šup šup. Jinak jsem se taky obávala co se týče bezpečnosti, ale mají to moc dobře udělané. Vždy, když děláš nějakou transakci, tak ti pošlou heslo na tvůj telefon, to heslo má platnost 10 min. Takže si myslím, že je to opravdu bezpečné, já za sebe doporučuji ;)

Ahojky. Věry, stačí zajít na poštu s číslem účtu, možná si vem raději i třeba výpis, ale myslím, že by mělo stačit číslo účtu. Tam s tebou vypíší papír, musíš se tam podepsat dle svého podpisového vzoru a myslím do 14 dní ti přijde domů do vlastních rukou dopis a tam budeš mít svoje heslo s pinem.
Já to využívám jak dlouho, nejíce když nakupuji na MMB nebo na Aukru, tak hned kliknu na spořitelnu a platím, nemusím platit za složenky 22,- Kč a je to fakt strašně fajn......
Všechno by mělo být zdarma a potom ty přikazy stojí 1,-?? Nebo tak nějak....papa Bára se Soňkou

Já mám internetbanking už několik let a je to super. Není žádný problém, máš přehled, hlavně když máš něco platit - šup na internet a pošleš příkazem. Je to paráda. Já to tenkrát vyřizovala na pobočce ČSOB - vyplnit pár papírů, jen s občankou a je to. Myslím, že dnes Ti to vyřídí každá pošta. Před dvěma lety jsem takhle na poště vyřizovala založení účtu pro svou dceru a nabízeli jí internetbanking přímo na místě. takže i ona to má se vším všudy. Dnes je jí 17 let a pochvaluje si to.

Ahojky,
já si bankovncitví zařizovala po Novém roce.Došla jsem na pobočku poštovní spořitelny,vyplnila s nimi pár papírů a za dva dny jsem měla doma vše potřebné k aktivaci bankovnictví.Je to bezplatné a nenáročné:)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka