KAM NA DOVOLENOU

21.02.2011

Ahojte, nemáte nějaký tip, kam s malým dítětem (2 roky)? Byli jsme teď 5 let po Čechách a chtěli bychom letos k moři. Máte nějaká místa - tipy, kam se dá dojet do 12ti hodin autem a není to zase až tak finančně náročné? Díky za všechny tipy!

Kliknutím vložíte smajlíky:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ahoj, nějak se tam nemůžu dostat, koukám, že je to adresa na nějaký email ...prosím prosím, šlo by to poslat nějak, abychom se tam dostali? Moooc prosím... :)

Tak já můžu doporučit Lignano Sabbiadoro - 700 km z Brna. Atrakcí pro děti tolik, že jsme je všechny nestihli a určitě se tam ještě podíváme (ZOO, Aquapark, Gulliverlandia, Park pro nejmenší děti, trhy a spousta dětských hřišť). My měli počasí tak půl na půl vedro a potom po dešti příjemně.

In reply to by very06

Byli jsme tam vloni přesně touhle dobou a apartmán nás stál 555 EUR, byly tam dvě ložnice (3 + 2 postele) a v obýváku rozkládací gauč. Vybavení bylo zrovna v tom našem apartmánu hezčí než na fotkách :-), jen teda klima byla za příplatek, nepouštěli jsme ji, tak ani nevím, kolik stála.

Ahoj, tak za mě jednoznačně Chorvatsko, byli jsme v Bašce Vodě je to těch cca 12 hodin jízdy autem a líbilo se nám to. My jezdíme vždy k Makarské nebo na Makarskou, líbí se nám tam a je tam stabilnější počasíčko. Jezdíme "na slepo" a vždy tam ubytování seženem do hodiny i s malou.

In reply to by jance

Ahoj, my také uvažujeme o Chorvatsku někdy v průběhu června nebo září, já ty pařáky moc dobře nesnáším: Nemáte tucha, kolik by to na týden s tím malým prďolou vyšlo? Nechtěli bychom žádný hotel, stačí ty pokojíky v domečkách, jeli bychom i se švagrovejma. Jezdíte nablint? Nemáte strach, že nic neseženete? Fakt je to takhle v pohodě? Jak se to dělá - chodí se domek o domku, jestli nemají volno? Nemám s tím vůbec zkušenosti. Domluvím se tam anglicky? Já chorvatsky neumím... :?

In reply to by ajinek

No kolik nás to stálo, o tom teda nemám tušení, v tom má přehled manžel, takže to nevím, ale zas drahé to určitě nebylo....jezdíme "nablint" nemáme nikdy strach, oni fakt stojí u cest hned zkraje vesnic, měst a odchytávají, pokud nemají zrovna volno, tak doporučí někoho jiného, když jsme jeli s malou před rokem, tak jsme sehnali ubytování do 20 minut a pěkné i s klimoškou, anglicky mluvit nemusíš, rozumí většinou česky, ale pokud by nerozuměli, tak myslím, že anglicky, německy, rusky. Právě tím, že jezdíme na slepo, tak nemusíme jezdit v turnusy, tzn. v pátek či sobotu, kdy jsou strašné kolony, ale jezdíme třeba v neděli přes noc, dojedeme v pondělí ráno a pak se vracíme zase ve všední den (ne v pátek či čtvrtek to už bývá plněji...) my jsme jeli s malou koncem srpna, třetí týden v srpnu tam bylo plno a poslední týden v srpnu už tam skoro nikdo nebyl, ale příště bych volila spíše konec června, že by nemusely být pařáky, my jsme je zrovna měly, ale i tak jsme to zvládli, září to zase nemusí vyjít počasí....

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Prosím prosím, ten odkaz od tebe mě směruje na e-mail, ale neotevře se to, prosím, šlo by to poslat nějak, abych se tam dostala? Díky moc!!!

byli jsme v itálii asi tak 800km od nás,z brna,bylo to v Lignanu,nebylo to tam špatný,akorát jsme zrovna vychytali ty největší pařáky!

In reply to by Principessa

Jsme z Kolína, no, lepší by bylo, kdybychom byli z Budějic :) S tou teplotou máš pravdu, ani já ty vedra moc nesnáším...snadno dostanu úpal.Já tak do těch 25ti stupňů a končím... Ale u moře je to trochu jiné.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky