jak zhubnout v zadku a bocích.

20.02.2011

Ahojky, chtěla bych se zeptat, jak zhubnout jen v bocích a zadku. Mám doma rotoped, ale nevím, jestli je to to pravé. Jak jste na to šly vy? Děkuji

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky,jsem strašně rád že se ptáš skoro i za mě,pač mám ten samý problem,mužu řict že vžycky jsem bojovala s boky a nikdy jsem v bocích nezhubla at jsem cvičila jak jsem cvičila...taky jezdim na rotopedu ale odle mě pomuže to spíš posilit nohy než boky,ale jinej přístroj bohužel nemám,tak se snažim cvičit šikmé boční svaly ale bez úspěchu...už jsem zoufala,nevim co mám dělat :(
---------------------------------------
Anička+Kristýnka 3.3.2009

Na mně nejlépe funguje kalanetika. Lze to cvičit i doma. Na www.hejbejse.tv jsou archivní videa a v nich kalanetika. Je to super, v kombinaci s ´během (až bude tepleji), je to ideální !!

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Jani já bych měla dotaz ke kalanetice,já ji nikdy necvičila a podletěch odkazu bych ji ráda vyzkoušela,když jsem začátečnice jak dlouho bych měla cvičit,nebo jak dlouho se vůbec cviči?
ty cviky se musí opakovat třeba i 10x? a cvičí se každý den?

---------------------------------------
Anička+Kristýnka 3.3.2009

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

a jen se ti zeptám, kolik taková sranda stojí? Ne, že bych na ní hned šla, ale prostě mě to zajímá. A to se dělá jednorázově?

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

ahoj, muzu se zeptat, kolikat jsi tam sla a jaky je vysledek? uz nevim, co mam delats briskem - s podbriskem.. porad si pripadam jak v 5.mes tt... divala jsem se na ty stranky, vysledky tam jsou - jestli je to pravda:) ale kolikrat tam musely ty slecny jit, aby to bylo takhle videt... moc dekuju za info. k.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka