Chozeni na zachod

27.03.2008

Holky,vy co mate za par jako ja,taky chodite tak casto na zachod?Me nekdy pripada,ze bych si mela vsechno prestehovat tam,protoze tam jsem skoro porad.Nejlepsi je to teda v noci,protoze to vecne vstavani z postele mefakt otravuje a unavuje.Navic vzdycky jen tak trosku crcnu,ani se poradne nevycuram a za 15 minut uz jsem tam znova.Mate to taky tak?

Tak já to za pár nemám, jsemv 34 tt a chodím čůrat neustále :00: no a piju taky neustále, mám furt žížen. Včera jsem usla asi ve 4.30 a vstávala jsem v 7 hodin a za ty 2,5 hodiny, jsem byla 4krát na záchodě. No a pak se má člověk vyspat :00:

koukám, že to máme všechny stejně!!! Občas už z toho cvokatim. Krásně se mi spí a najednou musim vylézt z vyhřáté peřiny a jít čůrat. je to strašná otrava :P :P

ahojky :papa: tak ja jsem na to stejne.kazdou chvilku jsem na zachode.vzdycky si jen ucvrknu a ju.a v noci chodim kazdou hodinu

Jéééé Simiku, ani mi nemluv, to bylo to nejhorší, mohla jsem tam sedět pořád :s:
Přišla jsem tam odtud, sedla si a už se mi zase chtělo, no byla to paráda, ještě že už je malej venku :one:

Ahoj Simiku, měla jsem to úplně stejně. Už od 6 hod. od večera jsem nepila a stejně jsme chodila na záchod po hodině a půl, abych si cvrkla :( Pak už jsem chodila po tmě, abych se zbytečně moc neprobouzela, ale vždycky jsem krásně usnula...a teď se mi hodí, když v noci malá kňourne, že chce dudlíka :q: , tak jí ho dám a okamžitě usnu. ;) Po porodu jsem pak byla hrozně překvapená . že jsem šla na záchod až večer a to jsem rodila v 10 hodin dopoledne :00:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka