Kdy se budí miminka?

26.03.2008

Holky,jeden dotaz,kdy se vám vaši drobečci ráno budí?Naše malá cácorka byla dnes od půl paté vzhůru,myslela jsem,že mě trefí.A ona si pak zdřímla na 10minut :w: :w: :w: :w: :w: :w: No moje nervy.Co s ní mám dělat?Každý den je vzhůru mezi 5-6 a už nezaspí.Kdyby pak spala aspoň hodinu,ale ona ne,dopoledne jen 2x po půl hodině a kolem 11 usne tak na tři hoďky. :?

ahojik no nam se budi kolem pate nebo seste nakojim nekdy spi a kdyz ne tak si ho vezmu k sobe do postylky a jeste vydrzi tak do deviti spinkat :a:

Ahoj. Mně spí malá celkem dobře. Většinou vstáváme kolem 7 hodiny, v 9 už zase spí. Potom se budí na jídlo tak za 2 hodiny, po jídle je vzhůru tak 1 až 2 hodinky - a to se jí nemusím celou dobu věnovat, protože nebrečí. Nejlíp spí samozřejmě v kočárku, to vydrží spát i 5 hodin. V noci se budí na kojení dvakrát - napije se a spí dál.

Ahoj Petí, tak to by mě cvaklo, ale nic bych s tím nenadělala :00: Mě se Justule naštěstí budí až kolem 8-9 hodiny. V 5 vstává taky, ale nakojím jí a spinká dál :one:

In reply to by Ajka007

No ono je to asi tím, že máte holčičky, ty jsou více spavé, vidím to u sestry, malá ji mořád jenom spí :'zz): ....i na jídlo ji musí budit :n: ........a já šlapu doma po špičkách, když mi náhodou sám od sebe usne, což moc časo není :s:

malá se budí kolem 6, někdy když si ji dám k sobě tak ještě usne, ale někdy ne. Pak je vždycky 2 hodiny vzhůru a půl hodiny spí

No malej se budí každý den okolo 6.h ranní. Potom usne okolo 8:30 na 20min, přes den mi nespí vůbec, pokud bych nejela kočárkem, to spí klidně 3hodiny a večer usne okolo 19:30h a budí se okolo 3.h ranní na jídlo. Dneska dokonce až ve 4.h.

:jawdrop: tak to mi dělá taky..moje se budí kolem 5,45..co den..hoďku tak papáme a přebalujeme a pak už neusne...ale většinou zase usne kolem 8h..cca na dvě hoďky..jenže dneska jsme byli v poradně, tak jsem ji i sebe musela vzbudit..
Přes den mi nespí vůbec, jen když drndám košíkem...a když nedrndát tak jen tak 10-15minut, takže já nezalehnu...no a pak usíná kole 19h a to jak kdy, většinou kolem 23h se vzbudí na jídlo a pak kolem 2h....takže taky paráda... :jawdrop:

Kryštof stává mezi 6-7, dneska sice o půl 6, tak jsem mu dala hračku a aspoň do 6 mě nechal chvilku mžourat očima.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky