moje pocity

29.01.2011

Ahoj holky, není to ani tak problém co sem chci psát. Sem po druhé těhotná jsem zatím v 19tt ale cítím se spíš jako kdybych byla v 7měsíci. Břicho mám velký, malá mě pořád tlačí nahoře. Jinak je to v pohodě a užívám si to, i když mě dcera občas zlobí, ale jinak je to zlatíčko. Ale s tím břichem to je děs a to sem zvědavá jak to bude v 8 nebo 9 měsíci.

Kliknutím vložíte smajlíky:

to jsem ráda, že v tom nejsem sama
Zrovna dneska jsem se zděsila, že mám ještě 5 měsíců před sebou a už nemůžu vyfunět schody, přes břicho už se mi těžko ohýbá-mám břicho jak v prvním těhu kolem 30tt. Fakt krize. Už mi jsou krátká trička, bez těhu džín ani ránu.No taky nevím, co budu dělat za pár měsíců-to už asi budu vozit pupek na vozíčku .-)

:) Ahoj,vůbec si nedělej hlavu.Já ti náhodou to bříško závidím.Už se nemůžu dočkat na svoje(8.týden). :€s€:

In reply to by andulicek

Ahojky, jsem taky 19tt, a přijde mi, že mám taky větší břicho než při prvním těhu, ale je pravda, že ráno vypadám spíš jako "oplácaná" a večer jak v 7. měsíci. :s: Prý je to ale tím, že děloha je po dřívějších těhotenstvích "vytahaná" , tak proto roste bříško rychle, děloha už nemá tu elastičnost.

In reply to by andulicek

Jéé holky to jsem tak ráda, že to tak nevidím jako jediná. též mám druhé těhu a od odpoledne se cejtím jak v 8.měsíci, lítat do schodů a ze schodů je pro mě už problém. Proboha co si počnu v létě?! aspoň nemusím našemu klučíkovi vysvětlovat ať neskáče po břichu, jelikož to sám vidí, že tam máma vážně něco má ;) :s:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky