KO 39. TÝDEN...:-)

17.02.2011

ahojky holkyyyyýýýý :a: ,

tak se vám jdeme s Anetkou v bříšku nahlásit...dneska jsme 38 plus 0.... :s: byly jsme na KO u pana :*8*: ... dneska jsem tam čekala hodinu.... :€[€: a měli tam hroooozně vydejcháno...pak šla k sestřičce...tlak byl v pořádku....za celé těhu mám do teďka 8,5 kg nahoře (takže dobrýýýýý :qu: ), v moči malilinko bílkoviny, ale prej taky v normě... :€m: srdíčko nám bušilo o 106 a anetka se nám tam vrtěla ukázkově.... :!k: boule lítaly ze strany na stranu....no myslím,že už měla zase hládek.... :C]]: pak k dr....no ten na mě mrknul a říkal....vypadáte nějak zdrchlaně.... :€): :€): :€): ...vtipálek.... :€): :€): :€): když mrknul na to co mi tam dělá anetka za tynyny, tak říkal....no je to jasnýýýý.... :///: :///: :///: vyšetřil mě....zase to bolelo....mě ty prsty strčil snad až do krku nebo co....a říkal: maminko...otevřená jste volně na 2 prsty a CS píšu 6...jste krásně připravená k porodu.... :one: :///: :///: a já na něj, jestli mi s tím nechce malinko pomoc, tak říkal, že kdyžtak v pondělí mrkneme na UTZ a uvidíme.... :one: tak to je o nás...jinak jsem mu říkala,že mi bylo v úterý pěkně zle a on říkal,že když se maminky otevírají,že to bolí, ale že je to lepší než kdybych ležela v porodnici a nic se nedělo, tak že se mi to děje průběžně.... :\x: :\x: :\x: nakonec nás pochválil,že jsme tak krásně připravené k porodu a že nám tímto ruší klidový režim.....takže co to znamená.....tramtadadáááááá..... :*O*: :*O*: :*O*: :*O*: :*O*: :*O*: :*O*: :*O*: :*O*: :*O*: jupíííííííííííí :sex: no nic.... :C]]: paáááá a pohlaďte pokládky....a ještě si muchlujte bříška, protože už za chvíli budou v našich krásných postýlkách.... :\x: :\x: :\x:

ahoj Ráďo,
tak koukám, že taky nevydržíte do toho března :)
já jsem tak zvědavá, u které z nás to propukne nejdřív.
mám na tebe to čísílko uložené, ale už to vidím, že ty taky budeš v porodnici, až to přijde na mě.
dneska odpolko mě tak divně bolelo břicho, jako na ms, tak jsem si šla lehnout, usnula jsem a teď je už zase klid.
jinak večer asi budete mít náročný, co???????? :*O*: :*O*: tak si to užijte :s: my nemůžeme, kvůli těm bobulím, hnusnejm, žlutejm :(
víš co, dej si i za mě,jo?jo, je to na chuť, ne na přejedení ;) ;) :s: :s:
pohlaď Anetku.

In reply to by Vehulka

tak třeba i vydržíme....nakonec to může dopadnout na termínek.... :///: no tak to si měla konečně poslíčky.... :one: ale buď ráda, že jen slabééééé.... :one: :one: :one: dám si i za tebe.... :one: :one: :one:

In reply to by Mrs.Suski

já tomu nevěřím ani omylem, že vydržíme, teda aspoň pokud mluvím za sebe.
jak jsem psala, že je klid, tak jsem teď 20min žehlila a musela jsem to vypnout, ozval se podbřišek znova a bolí to tak nějak jinak.
myslím, že to jsou fakt ty poslové a mám strach se i zvdnout z křesla, aby mi nerupla voda a nejeli jsme :) ještě nechci :) teda jako chci, ale asi nejsem na to ještě psychicky připravená, ale to nebudu ani za týden:-)
za půl hodky jedu pro manžela do práce, tak snad mě nic nepřekvapí v autě, to bych jako fakt nerada.
a na zítra se těště, postavíme tu postýlku a pošlu fotečky.a i bříška. ale až večer.
papa, kdyby cokoliv, dám ti info sms, ale doufám, že ještě ne :///:

to se s tebou teda loučíme,než dáš vědět,že jsi v porodnici,protože od teďka už nebudeš dělat s taťkou nic jiného než :*O*: :|-|: :*O*: :|-|: :*O*: :|-|: :*O*: :sex: :sex: :sex: že???? :P ;) :€): :€):
Moc gratulujeme ke krásným výsledkům a že jste s Anetkou tak pěkně připravené :one:

Samé dobre zprávičky,tak držíme palečky ať to tak pokračuje dál :C]]: za chviličku už budeš mit berušku u sebe :€s€: tak jí ještě pohlaď v :€O: mějte se krásně :a:

tak to jsou samé dobré zprávičky. Já se vždy u čtení tvých příspěvků tak pěkně pobavím, vždycky to tak hezky všechno napíšeš. Tak užívej poslední chvíle s pupíčkem, brzy už tě třeba uvidím vyfocenou v novinách s miminkem, pokud se teda dáte v porodnici s Anetkou vyblejsknout.

Ahoj Raduuus:)

tak to musis byt nejstastnejsi :///: mam pocit, ze s tvym neutuchajicim apetitem :*O*: pojedes rodit jeste dneska v noci :///: hod pak echo :)

Ahoj Raduš. Téda, jenom 8,5 kg nahoře, to je super. :one: To necháš už v porodnici, já mám 14 kg. Tak to jsi otevřená jak já, mě říkal, že už to bude a jsou tomu dva dny a nic, ale snad už se dočkáme. :||): :||): A kdy tě předává do porodnice? Nebo tam budeš chodit až do té doby než tě to chytne? Takže dnes si dáte sexík a pak jedeš. Já si to nějak nedokážu představit, když do mě Dr.jenom šáhne tak hned krvácím, takže sex asi nic... :00: jen si ještě užij, ale beztak Ti to ten sexíček urychlí. :*O*:

In reply to by MartinaG.

:one: jj...tentokrát jsem čekala ten přírůstek vyšší, protože se pořád cpu,ale nic moc.... :qu: jj...ke svýmu budu chodit až než pojedu rodit...no porodnici máme sice jen 18 km daleko,ale říkal,že se to tady tak dělá....takže v poho...aspoň nemusím pořád cestovat.... :one: no uvidíme jestli urychlí nebo ne....ale jestli mě večer nic nebude bolet a nebudu mít poslíčky, tak myslím,že nebudu muset manžílka dlouho přemlouvat.... :one: :one: :one: :///:

ahojky Radunko, tak to jsou moc a moc dobré zprávičky, tak to bude dneska v noci rošambo :s: tak to můžete za chvíli teda rodit :metal:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka