Konečně chodííííí:))))

17.02.2011

Ahojky holky musím se s vámi podělit o krásný zažitek! Můj malý Dominiček má už sice skoro 16 měsíců, ale je to tak týden co se poprvé pustil je to krásný zážitek, sice mu to trvalo, ale dočkali jsme se a teď musím být pořád ve střehu, protože ho to hrozně baví a jde s plnýma rukama hraček a neví kam :s: omlouvám se za špatnou kvalitu videa, ale bylo to točeno večer

http://www.youtube.com/watch?v=jjeIjVehWZg :a: :a: :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Moc gratulujeme, je to šikulka a jakou z toho má radost :) :qu: :qu: :qu: Naše malá taky začla později, až 2 dni před 16. měsícema, b yla jsem z toho taky na větvi, je to nádhera ty první krůčky ;)

Dekuji holky za komentare!! Je to opravdu krasa kdyz se vase ditko pohne o krucek dal, vidite jak roste, jak uvazuje a vymysli lumparny to je odmena za ty tezke zacatky kdyz bylo mimi jeste male :qu: Opravdu mi dela velkou radost je neuveritelne roztomily a doufam, ze svou nemoc nakonec prekona verim v to nic jineho nam nezbyva budeme cekat na lek, ktery se doufam velmi brzo objevi do te doby na to nebudu myslet a budu si uzivat kazdy jeho krucek protoze me to tak krasne hreje u srdicka. papa mam vas rada :h:

Ahojky, moc gratuluji :qu: Je to šikulka. Vím, že jsi sem psla, že jsi měla strach, že nechodí a vidíš jak to zvládnul. Tak jen tak dál :a:

krasne videjko,malej je sikulka a tech hracek,super!!!!
mamko ted musis byt uz stale jen ve strehu!!!! :one: :cc):

Je, tak to vidis...Konecne jsi se dockala:-) Dominicek je super sikulka a dela vam urcite jen samou radost ...

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

noo bavi ho to moc smeje se jak jojo celou cestu ke me, fakt sranda. Je to moje zlaticko :h:

jééé,tak to moc gratulujem :qu: :qu: :qu: šikulka to je!!! te´d už bude jenom zdrhat :) Neee,já byla taky nadšená,když začal chodit,o pár měsíců dýl bych byla ráda,kdyby zase lezl :s: :s: :s:

In reply to by Penny

no,ona to právě vůbec není pravda,protože chůze je i o psychické zralosti,nejen o té fyzické.Bojácnějším dětem to trvá déle a není čeho se bát,i když chápu,že ty jsi strach měla... Mám kamarádku a té malej stál od osmého měsíce a přitom se pustil až krátce před 18 ,měsícem,takže je to opravdu hodně individuální :) Ale každopádně ještě jednou gratuluju a Domísek je moooc krásnej chlapeček,dlouho jsem nenarazila na žádnou vaši fotku,tak mě překvapilo,jak vyrostl :)

In reply to by lucininenka

prave se nam stal karambol!!! Narazil hlavou o hranu stolu a ma kousek fialoveho ucha a a takovou mensi ryhu za uchem bez krve nevic cim bych mu to mohla namazat? Ja mam doma konskou a mesickovou mast, ale nevim jestli je vhodna pro deti. Chladit to nechce tu toho beci tak nevim achjooooooooo to ted bude jeden pad za druhym a to sem byla pul metru od neho a nestihla jsem ho chytit

In reply to by Penny

jééé,to víš no,chodec :) Ničím to nemaž a nestresuj se,on o tom nebude za chvilku vědět :) A to nejde všechno chytat,prostě někdy musí spadnout-i tak se učí :) Kdyžtal na ostré hrany vyrábějí taková plastová chránítka,tak se na to zkus mrknout :)

In reply to by lucininenka

to je na teto strance uplne normalni :///: jojo je v pohode ponosila jsem ho a byl v pohode, ale lekla jsem se protoze to vypadalo docela hrozive :n:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky