těhotenské nevolnosti - už je to tu zase

16.02.2011

Tak už je to tu zase :00: Tuhle část na těhotenství fakt nesnáším. Přišly tentokrát ještě dřív než při prvním těhu, ale průběh je, bohužel, stejný! Je mi špatně celý den, nic nezabírá, do toho mám zimnici a bolesti zad, hlavy a svalů. Fakt bezva! Jen jednu věc ta prdlá příroda nevymyslela. Jak se v tomhle stavu starat o domácnost a první dítko :€Ss€: Jestli budu mít ty nevolnosti 4.5 měsíce jako u první, tak nevím nevím :bulva:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Třeba to tentokrát přejde dřív. Mně teď při druhém bylo sice asi hůř (blila jsem asi tak 5-8x denně), ale teď už to vypadá, že bude líp (11. týden). Minule mi bylo zle snad do 16. týdne. Tak snad jsem to nezakřikla. ;)
Přeju, ať je ti co nejdřív líp. Starat se o starší dítě, když má člověk chuť zalézt do postele s kyblíkem je naprd.

I mě se od pondělka zmocňují. Já se modlim, aby to nebylo jak minule (u Kačky), to mi bylo blbě celou dobu.

In reply to by Terinka84

Ježíši! Zlatá polovina těhu! Kdyby mi takhle mělo být celou dobu, tak chudák malá :00: Dneska jsem si s ní moc nehrála, spíš jsem na ni koukala v leže, jak se mi chtělo spát a bylo špatně. Takhle by to nešlo... :w: Tak ať to máš tentokrát jinak :€s€:

In reply to by DenyPu

snad ne, minule za to mohl žlučník, ten už nemám, tak snad to půjde. v pondělí to nastoupila v plné kráse, ale od úterý je to lepší, i když šoufl je mi furt a to jsem já pak na odstřel, naštěstí je Kačenka velmi shovívavé dítě:-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky