jak odnaucit malyho v noci jist?

16.02.2011

Ahoj holky prosim o pomoc.jak ste odnaucili sve deti v noci jist? malymu je 5 mesicu a porad nevydrzi celou noc spat.. :'zz): budi se kazdy 3 hodky na jidlo :$}: ...uz bych byla rada kdyby spal celou noc :€s€: doktorka nam poradila na noc kasi..po ty se taky vzbudi..pak ze mu mam misto jidla skusit dat treba caj..to uz vubec nepomaha..napije se..ale pak breci..tak mu musim dat sunar.. :$}: to mam takle nenajedene dite??? :hu: dekujuuu a mejte se krasne :€O: ............ :°O°: ..... :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky muj dr tedy říkal že dítě by mělo od pul roka vnoci spát ,že je to pak zvyk ;) každopádně mám dvě děti a první syn se mi na mlíko budil do dvou let :00: ,neměla jsem to srdce mu nedat a nechat ho brečet a nepomáhaly žádné kaše nic prostě je to pak už zvyk tet u druhého jsem odnaučila jíst malýho v roce přenaučila jsem na čajík ,mlíko jsem mu prostě nedala a pak jsem dala jen vodu tu nechtěl a behěm 14dnu přestal pít i jíst a spal celou noc.....každopádně v 5.měs bych to tedy neřešila :€\€: prostě má hlad a hlavně tak malé mimnko nemá rozum z ničeho :€\€: chce to vydržet a pak uvidíš zda budeš muset odnaučovat nebo se ti odstaví sám a bude spinkat ;)

Ahoj, tak je to asi jak u kterýho miminka. Já jsem malou odstavila od nočního krmení už ve třech měsících. Byla teda už bohužel na UM, takže se to dalo líp regulovat. Nevím, jestli ještě kojíš nebo ne. Ale píšeš, že dáváš sunar, tak předpokládám, že už ne. Nastavila jsem si přesný režim po třech hodinách ve dne a v noci jsem jí dala jen napít vody a dudlík. Asi týden trvalo, než si zvykla, takže jsme to museli ustát, ale malá rozhodně nestrádala, přibírala normálně atd. I teď se budí tak jednou nebo dvakrát za noc, ale to asi jen ze zvyku, že chce vědět, že tam jsme nebo že má žízeň. A to má už skoro rok a půl.

Neblázni, má čas!!! Třeba Vás ješte čeká spurtík kolem 6-teho mesíce, chtít ho učit už ted na spaní celou noc je brzo! Mému synovi je 10 mesícu a ješte pořád vstáva jednou v noci na jídlo a nezblázním se z toho. :D

In reply to by sycatko

Naprostej souhlas, v půl roce ještě náš mazánek nevěděl, že "může" vysírat a všechno co chtěl, chtěl opravdově a upřímně. Pokud se nebudí víc jak 3x za noc, tak je to podle mě hlad a zejména v týhle mrazivý době, kdy potřebujou hodně protilátek, bych se na nějaký náhrady ve formě čaje vyprdla :n:

tak všude se píše,že děti od 6měsíců jsou schopny vydržet bez jídla cca 10-11hodin..což ale neznamená,že když v noci nebudeš krmit,že bude spát celou noc! kolem 6 měsíce se dětem upravuje spánkový režim,začínají se pomalu učit spát jako dospělí(laicky řečeno) a několikrát se v noci budí,jako my...jenže..my se probudíme,otočíme a umíme sami usnout hned znova,kdežto malé mimi to ještě neumí a musí se to naučit..a tady pomůže jedna věc: jak dítě večer(přes den) uspáváš,tak je zvyklé usínat,když se probudí..takže pokud ho dáš lehnout,pohladíš,dáš pusinku a odejdeš a necháš ho(naučíš) usínat samo,máš vyhráno..pokud je zvyklé na hlazení,nošení,krmení atd do usnutí,tak budeš mít problém,protože tohle bude přesně vyžadovat když se v noci probudí.a co se týče jídla..já osobně jsem začala pomalu po 5 měsíci posouvat hodinu krmení nahoru...např: budil se kolem 3h na krmení..vydržela jsem,dala jsem až v 3.30...později ve 4..atd...je třeba ale vydržet,já měla to štěstí,že malý neječel,jen si stěžoval a vztekal se..dneska je nám 8.5měsíce a první mlíčko má kolem 6.30..když se mi vzbudí dříve(občas kolem 5h) tak pohladím,dám dudlík a on usne...v noci když slyším nějaké mručení,nereaguju.párkrát se otočí,dá si dudel a spí dál.(podotýkám,že malý nestrádá,jí 5x denně a má 10.5kilo ;) ..jinak kaše nedávám,budil se častěji,měl po nich žízen a bolení bříška...takže moje rada je: posunuj pomalinku hodinu krmení nahoru..i za cenu řevu,holt budeš muset vydržet,pokud má dostatek jídla přes den v noci mít hlad nemůže...ale do toho ukončeného 6 měsíce má opravdu nárok v noci ještě 1x papat... :a:

In reply to by Leushka

krásně napsáno....své druhé dítko mám naučené tak že když se mi vzbudí skusím mu dat dudlík at usne někdy se to podaří a někdy ne a to má 10týdnu
a nakojím ho v 7.15 a vydrží do pulnoci někdy i 1 rána.. :s: :€p€: :one:

no není ještě brzy já měla prvního syna na nutrilonu a stejně celou noc nevydržela a tak to bylo do 2,5let...takže holka musíš to vydržet...

Co blázníš??? :?
Kojené děti nevydrží ještě tak dlouho, většinou! A zvlášť, když jsou tak malé! :s:
Normální je plně kojit do 6-ti měsíců, tak mu necpi kaši a vydrž.
Nám je 18,5, kojit jsem přestala před měsícem a celou noc jsem nespala od porodu! :n:

Ahoj, nám bude 5 měsíců za 2 týdny a budí se každé 2,5h a to si ještě chce kolem 6h povídat a musím ho uspávat v náručí. Navíc nám roste zub...Kaše mu nejede, holt to nějak budu muset vydržet s tím vstáváním.

Ještě je maličký, aby spal celou noc, to až tak od půl roka. A nechci tě strašit, ale našemu je 14m a taky bych chtěla, aby spal celou noc :s: On sice nejí, ale pláče, i když teď poslední týden je to mnohem lepší...

ahojky, ja myslim,ze v 5 mesicich ma narok papat v noci...my budeme mit rok a taky jeste jednou v noci papame...cajem ho neosidim,to mi flasku odhodi pryc,takze asi tak...a podotykam,ze krom toho,ze jednou papa,tak se asi 20x vzbudi,takze jestli se ti budi jen co 2-3 hodiny,tak ja bych za to byla vdecna :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka