včerejší KO

16.02.2011

Krásný den tetičky a pupíčci.
Tak hlasím jak dopadla naše KO včera. Holky... konečně jsme dostali pochvalu. Malá byla naprosto úžasná, paní doktorka nám poslechla srdíčko a znělo to jako nejkrásnější hudba kterou jsem za poslendí dobu slyšela. Nebylo to natáčení monitoru (to by nebylo ono), ale tenhle poslech byl opravdu krásný !!! Měla jsem radost a doktorka taky. Pak mě vyšetřila a řekla, že za pět minut to bohužel nebude .. a pak mi vrazila tu ruku snad až do krku .. a řekla, že cítí hlavičku .. v první chvíli mě napadlo, že si ze mě děla srandu a pak taky jestli by mohla říct jestli má vlásky :€m: No a kontorla byla u konce.
Pak vyplňovala papíry a řekla že mi bohužel zabere už i můj jediný volný den, že zítra příjdu zase na Dopplera UTZ. Jsem říkala vždyť už je to jedno, jsem tu pořád ... :€):.
Takže dneska se dozvíme kolik malá váží, bojím se že už má opravdu hodně .. tak snad neee ... :00: Dám vědět.
Mějte se krásně a opatrujte se !!!!
PS: holky mám nervíky , nemůžeme vymyslet originální smsku co budeme posílat z porodky ... nějak se nemůžeme dohodnout .. :€): už máte připravené ???

tak to je fajn,uvidíš všechno bude dobré :one: A dneska čekáme taky dobré zprávičky :one: Ty už si tam opravdu můžeš postavit stan a být tam :-)
My budeme posílat:Naše dcera už je tady,vedle táty,vedle mámy.Všichni tři jsme v pořádku,dovyprávím pohádku.Její míry tady jsou.....,krásné jméno ponesou.Je to....
A nebo:Od teď už mě maminka nemá jen pro sebe.U tatínka v náručí je to taky moc fajn.Jméno příjmení mírami
Máme připravené obě sms :-)

:///: ahojky....no tak už si tam vem rovnou spacák.... :s: :s: :s: a kup velikou svačinku.... :///: :///: :///: tak nám dej hlavně brzo vědět co a jak...no a má vlásky??? :s: :s: :s: :s: jinak z porodky nebudu posílat asi nic moc originálního....těch sms je vymyšlenejch fakt málo a během posledních 6. měsíců jsme dostali každou z nich.... :|€|: tak asi klasiku,,,ahoj :-) jmenuji se...a udělala jsem radost rodičům a konečně se jim ukázala v....a že nejsem žádný ořezávátko s váhou...tak asi něco takovýho..... :€):

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka