Dnešní kontrola

15.02.2011

Hezký večer holky,
tak máme za sebou dnešní kontrolu.Včera ozvy, to bylo naprosto v pořádku, dneska taky ok. ;)
Paní doktorka říkala že se nám to už pomalu blíží, nicméně pokud by se malej šprajcnul a na svět by se mu nechtělo, tak kolem 6.3.nástup do nemocnice a 8.3. vyvolání porodu :||): Musím říct že jediná výhoda cukrovky je ta, že nemůžu přenášet :)
Jinak CS 3 což je prý v pořádku, neotevírám se, malej váží 2750g, kolik měří nevím :€}€:
Poslíčci "řádí" pořád, bolest zad už nevnímám, za to bolest kyčlí a kolen je dost krutá :^O^: to je mi někdy opravdu do breku.
Snažím se užívat posledních pár dnů a dělám věci na který už pak nebudu mít tolik času.Takže občas něco dobrého upeču,občas mě navštíví nějaká známá na kafčo a jinak nějčastěji navštěvuji nemocnici po různých kontrolách.
Jo, a ještě testy z cukrovky jsou v pořádku :C]]: Minule už byly v pořádku, teď opět.Tak jsem šťastná.
Přeju hezký večer holky :a:

ahojky, gratulace k dobrým zprávičkám :qu:
že by jste porodili na náš termínek? :) my se ho asi určitě nedočkáme, tak vám ho přenecháme :s:
já taky nevím, kolik měříme, váhu mám cca o 200g větší.
tak pohlaď bříšenko a měj se hezky :a:

Ahojky, jůůů to je super zprávička, že je cukr v pořádku, já dvakrát taky měla dobré hodnoty, měla jsem hodnoty kolem 6,2 a to už si občas jím co chci. Tak máš apoň jistotu, že budeš mít malého co nejdřív u sebe. Mě zatím nikdo nic neřekl o případném vyvolávání, ale jsme zatím 36tt, takže se uvidí, cs 1, malá měla 2230 gr ve 35tt, prý žádný obřík to nebude, tak doufám, pořád nás strašili velkýma miminkama a nakonec budem úplně v normě. Já zatím žádné problémy s poslíčky ani jinými bolestmi nemám, jen už prostě nevím jak si mám lehnout, dvakrát týdně docházím do práce, ale to už mě taky pěkně zmáhá. Mějte se krásně a odpočívejte dokud to jde

Tetičko, takže i cukr v pořádku, No tak to mám radost!! Ona ti včera udělala i Utz :). Paráda. Já na něj jdu dneska .. :D!!! Abych se nenudila doma asi .. :00: .
Gratulac k dobrým výsledkům!!!! :€p€:

:one: tak gratuluju k dobrým výsledkům jak cukrovky tak i KO.... :qu: :qu: :qu: jinak s těma poslíčkama to je hrozný.... :€z€: a koleno mě občas bolí taky.... :€\€: no fuj...!!!! už se těším až tu začnou běhat fotečky našich mimísků.... :\x: :\x: :\x:

Jéé tak hlavně že jste dobře dopadli,.,.
malej už se pěkně chystá, taková váha, to už tu brzo uvidíme jeho fotečku,.,
No maminko, musíte to nějak vydržet, bude za to krásná odměna,.,

In reply to by Bjhujk

To jo roste jako z vody sičák jeden ;) a to dr. pořád říká že je spíš menší, že nebudu mít žádnýho obříka, jak mi kvůli té cukrovce vyhrožovali.Tak snad tu váhu odhadujou správně :)
Ty víš kolik má Nellynka?

je Mišánek i ty teto,že jsi tak hezky zvládla cukrovku.Takové hezké zprávičky mě vždycky zvednou náladu :one: Teda ty bolesti by jste si mohli odpustit,ale to k tomu už prostě asi patří a musíme to vydržet.Mě už to taky neba,už se mě nechce ten baťoh nosit :-)

In reply to by sonislavka

Soni, je fakt že si musíme říkat že je to fakt za pár...ale někdy přijde den, kdy toho mám fakt už plný kecky :? Na druhou stranu když si představím tu odměnu za takové "trápení", tak mi to snad ve finále ani nevadí viď? :C]]:
Já už se fakt nemůžu dočkat.Jinak zůstali jste teda u Vanesky? :girl:

In reply to by reserved

taky někdy,hlavně večer,když mě bolí celej člověk a nemůžu se zvednout z gauče říkám Petrovi:já už to nechci to břicho,vem si ho zase ty a já potom půjdu jen rodit :-) někdy už je to fakt na budku :-) Ale až jí uvidím,tak všechno pomine a já budu brečet štěstím a na všechno tady to zapomenu :-)
A ano,zůstaneme u Vanesky.Každýmu se zavděčit nemůžeme,to bychom nevybrali žádné jméno.A nám se Vaneska prostě líbí,tak to tak bude :-)

Jej mamko a v kolikátém týdnu jsi ? :). Už jen ten finiš náročný, viď ? :(. Ale s kyčlema a zádama Tě chápu, to máme stejné :(. Holt nám už dávaj zabrat, mrňousci. A jinak to datum 8. 3. = krááásný :qu: :qu:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky