Pojmenování mimi až po porodu - má někdo zkušenost??

14.02.2011

Ahojte holčiny, nemáte prosím někdo zkušenost s pojmenováním miminka až po porodu, respektive více info?? Do jaké lhůty lze miminko po porodu pojmenovat a co napíší na kartičku hned po porodu, když mimi nemá ještě jméno?
Jsem teď ve 30tt a nemáme vybrané jedno konkrétní jméno a vypadá to, že se nakonec rozhodneme až po porodu, až toho našeho juniorka uvidíme :cc): :a:

musíš říct jakákoliv 2 jména-kluka i holku už při příjmu, kdyby se s tebou něco stalo, ale sestřička řekla, že je to jedno, záleží, co udáte do rodného listu na matrice. Tak bych si to zjišťovala konkrétně ve vaší porodnici, nahlásit můžeš vždycky jméno tvoje a manžela a počkat, jaké jméno si mimís vybere sám :^O^: :a:

Taky to tak máme v plánu udělat, my se totiž zase nemůžeme na jméně shodnout,takže chceme počkat na to, jak bude malý vypadat a co se k němu bude hodit víc.

Ahojky, zvolit si jmeno az kdyz mimi uvidis je podle me velka vyhoda, hlavne kdyz se nemuzes rozhodnout mezi dvema nebo jako my jsme vubec nevedeli jake jmeno dat :\x: :€Ss€: hezky se dotehul do konce a vyber to nejlepsi jmeno :metal:

u nas to taky jde, napisou tam bud prijmeni, pokud to vite , nebo tvoje jmeno..... a doresi se to pak na matrice... my jeste kdyz sme prisli na matriku za tri tydny po narozeni tak se me ptali jestli jeste nechci zmenit jmeno nebo prijmeni :))

Klary mela jsem to podobne rozhodovals jsem semezi dvema jmenama a v porodnici se proste jmenovala jen prijmenim :) jmeno jsme zapsali az na mattice do rodneho listu :heart: myslim ze s tim nebudes mit problem

In reply to by Monulííína

My se právě také nemůžeme rozhodnout mezi dvěma jménama (Nikolas nebo Damian), obě se nám líbí stejně a dlouho a chci to prostě nechat na první dny až ho uvidíme, věřím, že si ho "vybere" sám :) Po jak dlouhé době od porodu jste se vy rozhodli a co k tomu nakonec přispělo?

In reply to by madamecrazy

No ja chtela Laurinku ale pritel si trval na Elisce :///: definitivne jsme vyrkli ortel az fakt na matrice a to bylo cca za tyden od propusteni z porodnice :one: prispelo k tomu ani nevim co asi se to proste na ni fakt hodilo :heart: :heart: :heart: :heart:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka