bolesti...:-o :-)

15.02.2011

:a: ahojky březňulky,

tak už od rána mě trápěj bolesti jako na MS a u toho stahy...malá se tam šije jako o závod... :O a už sem byla i na záchodě s průjmem, jak mě tam řádí... :€\€: co to zase je??? tak takhle jsem to ještě neměla...měla sem tvrdnutí bříška s křečema...jenže tohle je asi nějaká nová forma... :D ;) :D není to pravidelný a takse nebojím,ale je to nepříjemný... :00: pomooooooooc!!!!!

Jejda holky...že býýýý ???? Bedlivě tady budu sledovat situaci...vy mi teda dáváte ...vy snad všechny porodíte ještě v únoru :)

tak jsem si dala vanu :one: ...odvezla pejska k našim....došla si pro housku :///: a jsem zase doma v pohodlých tepláčkách...a zase mi to občas udělá...tak uvidíme....budu to pozorovat a kdyby něco, kdyby to sílilo, tak dám určo vědět.... :a: ale myslím,že se třeba jen připravuje, ale nic z toho nebude...doufám....jsme přece jenom ty březňátka.... :\x: jinak jdu k dr. ve čtvrtek, tak uvidíme, co mi řekne.... :€p€: :€p€: ale v jednu chvíli, když sem se chtěla zvednout, jsem měla pocit, jak kdyby se mi mělo rozervat bříško.... :00: no sem zvědavá, co bude dál.... :s: třeba se jí jenom stejská po tatínkovi...holky je to pěkná tatínkova potvůrka...pořád mě kope a když přijde tatínek a chce si šáhnout, tak buď nic a nebo jen takový šťouchanečky....nežný... :D :D :D mrška podšitá :s: :s: :s:

Dej si vanu a uvidíš, buď to přejde nebo to nabere na síle a je to porod :one: držím palce a hlavně dej vědět :///:

Ahojky ,myslím si že tělo se připravuje na porod :) neříkám dneska ,ale v blízké době ;) Držím palečky :€s€:

jj, taky si myslím, že to odpovídá začátku porodu.... :metal: Hlavně klid, všechno dobře dopadne ať je to co je to.... :€s€: :€s€: :€s€:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky