Holky...

27.03.2008

mám dotaz....ale neberte to osobně,ju?
Máme za potřebí řešit tu někoho kdo tu neni?Já si myslim, že i kdyby MISs MIMO kecala tak je to její věc. Je fakt, že spousta z nás jí tady fandila jak blázen, ale uvědomte si, že i te´d když to tu řešíme sami bez Míši tak tím stresem (byť sio ho moc nepřipouštíte) škodíte mimískum u vás v bříšku :k: . Vyprdněte se na ní a pečujte o sebe....a o ty prdelky o kterých víme, že je máte v bříškách.... :h:
Až Míša přijde tak o tom můžete "zdravě" debatovat a potom jí vynaat, ale teď se šetřete a bu´dte na sebe opatrné :h: a pohlaďte bříška a mimísky! ;)

:) máš pravdu, já jsem ji poslala sms a neodepsala.a jinak se ktomu nebudu vyjadřovat až přijede tak sem napíše sama co s ní je.

já ji nefandila, od začátku jí to nevěřím ty kecy, ale miminko jsem jí přála. Johanka se tu taky drbala když byla v porodnici, proč nikdo nedrbe mě, já chci ať mě tak někdo drbe, a mám diskusi o 200 příspěvcích :§)

Taky myslim,ze bysme toho uz meli nechat a pockat az se vrati a sama vsechno vysvetli.I kdyz chapuu rozcileni holek.Ale meli bysme to nechat az bude sama pritomna at sek tomu muze vyjadrit,protoze o nas bez nas....neni dobry.

Ketty máš recht. Já teda vím kulový vo co go a netuším na čem je zmíněné podezření postavené, ale je to její věc. Já jsem jí taky posílala sms a jestli nebyla v nemocnici a není těhotná, tak to nechápu :n: to by bylo trošku úchylný, ne? Řešit to nebudu, svých starostí mám dost! ;)

Celkem jsem byla i překvapená že je po neúspěchu těhu a pokud vážně třeba kecá je to její problém, ale uvidíme co pak napíše až přijede, nojo my ženský jsme holt drbny to se nezapře :s: jerabina

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka