kdy jít na test glukózy

14.02.2011

:) Ahojky.. mám dotaz, maminky a těhulky zkušené.. :€O: kdy jít na glukózu a chodí každý?? Jsem v 11.týdnu můj Dr,. zatím nic neříkal. A kdy se nabírají ty testy na vrozené vady a dělají je každému, nebo jen po 35. letech?? děkuju moc za info, krásný den přeji. :+^*:

myslím teda cukrovku. Jinak co se týká vrozených vad. dělají se tzv. velké ultrazvuky ve 12-13tt a ve 20. Vždy se vylučují i vady. Tedy alespoň u nás v Plzni.

Tak mě nebyl screening ani nabídnut.Rovnou mi :*8*: doporučila kvůli věku odběr plodovky.Tu jsem odmítla a hned se zeptala na screaning.Tak mě hned po telefonu objednala a byla jsem na nich ve 13tt+ na velkém UTZ. Pravděpodobně kvůli věku nad 35 jsem nic neplatila.

AHOJKY,NAS DOKTOR TAM POSILAM NA TEST CUKROVKY MEZI 24TT-28TT A CHODI TED KAZDA TEHULKA.NA VADY BUD SE CHODI NA PLACENY DO CCA 14TT A PAK BEROU HRAZENY POJISTOVNOU V 16TT TEN SE NEPLATI.

In reply to by ZuzkaN.

Placené ale asi nejsou pro všechny,já byla v tom 13tt a neplatila jsem nic.A jsou tady holky co platily třeba jen 500,- a některé i 1400,-.Jenže já bych šla i za těch 1400,-,protože tyhle jsou přesnější než ty v tom 16tt. A odběru plodovky se bojím...:(

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky