hrneček LOVI 360 - prosím o zkušenosti

14.02.2011

ahoj holky. Malá má 14měsíců, a nechce mi pít z netekoucího hrnečku. zkoušela jsem avent, Fisher price, tesco, ale ona to jen kouše a pak je celá politá. Našla jsem tento hrneček http://www.kidscentrum.cz/hrnicky-a-pitka/115-nevylevaci-hrnicek-lovi-3… a zajímalo by mě, jaké s ním máte zkušenosti. Jestli z toho děti umí pít, a jestli fakt neteče. Nechci, aby malá měla flašku, když někam jedem. Vypadá na 1,5roku a někteří lidi blbě čučí, že má flašku :00:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj, tak já ho koupila malé taky a docela to teda teče - ne při pití, ale při pohybu dnem vzhůru :-( Chvilku trvalo, než z toho malá začala pít, ale teď už to umí a já jí dávám střídavě tento hrnek na pití a lahvičku od Aventu.

Máme lahvičku od Aventu s tou násoskou na pití - když s ní mlátí o zem, tak teče, dřív se tím i polívala. Když pila, tak jí to teklo z pusy a nebo tou dírkou nahoře, ale čím dýl ho má, tím míň se polívá a víc pije :-)

Ještě je možný nechat děti pít z lahve typu Rajec voda nebo Vatrrr nebo jak se to jmenuje :-) Z toho umí pít snad každý dítě a navíc je to i baví :-)

a supper, ale než jsem jí ho stačila koupit, už pila z hrnku jak dospělý, takže ho využíváme na ven, nebo když prostě někam jdeme. Ale zkusila jsi koupit ten s brčkem? Malá z něj pije, ještě jí nebyl ani rok, a miluje ho, koupila jsem asi za 100 tu největí velikost, oni děti brčka většinou milují. Tak bych spší nejprv zkusila to brčko. :a:

Ahoj,my ho mame,ale ja uz bych si ho nekoupila. Koupila jsem ho a tekl,tak jsem ho vyreklamovala,vymenili mi ho a stejne tece ;-( jsem z neho zklamana :-( ale jinak u nas je nej pitko z kubika nebo jupika a ted asi koupim bud brcko nebo uvidim...

Koupila jsem ho male...prvne netekla,ale casem(kratkym) jak to umyvas,vyvaris,tak uz to netesni jak by melo(cca 4pouziti u nas..mozna chybny kus nebo spatna manipulace)..ovsem mala sala jen z prsa(ani flaska ani hrnicek ji nebyly dost dobry) a i tatdy musi dite cucat aby mu to slo...Nam se pak docela osvedcilo brcko a ted to pitko jak ma kubik nebo Jupik ...Mame od NUK-http://www.srovnanicen.cz/q/NUK-D%C4%9Btsk%C3%A1%20l%C3%A1hev%20Junior%…

jinak od 11 mes mala pije sama z hrnicku nebo sklenicky,ale na ven a cestovani je pohodlnejsi lahev

In reply to by Marcelii

hehe..no vidis,kdyz ja blbec to nectu :n: :? ...tedy my mame takovy ten sterilizator,takze nevyvaruji bezne..ale to bude stejne :///:
ono je tam takova silikonova membrana a ta musi presne sedet na ten kruh,jinak netesni a tim horkem asi ztrati tvar....no jak rikam,zkusit muzes,vam to mozna vyhovovat bude a zas neni to takova palka...Kata vseobecne malo pije,takze mame snad kazdy hrnicek na trhu :00: :s:

Kup normálně kubíka a uvidíš jak začne pít malej se mi taky naučil z těchto lahviček. Je zbytečný kupovat tak drahý hrneček.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky