hrozná noc

13.02.2011

Ahoj holky, tak mám za sebou příšernou noc, bolest v křížích, až jsem cestovala po celé posteli, hlava, klouby, prostě jak by klasická chřipka, jenže teploty nemám. Z chřipky mám pořádnou obavu, třebaže jsem ji v životě neměla, proto se teďka děsím, co to všechno má znamenat!!!! :r:

Ahuj, tak mě vždycky postaví na nohy taková moje zaručená bomba.. vymačkám jeden celý citron do hrníčku normální velikosti, přidám dvě lžičky medu a panáka slivovice a zaleju horkou vodou.
Naklopím to do sebe ještě když je to vařicí a zalezu do postele, skvěle se vypotíš. dej si to 3 za den, či víc.. jak chceš.. a budeš do dvou dnů fit.. už druhý den mi bylo o 100% lépe.. tak hodně štěstí
a brzké uzdravení.. pá

teplý čaj s citronem a medem skončil hned v kýblu, zvýšila se teplota na 37,8 a mám děsnou zimnici! Bolest putuje od kříží, přes kolena k lýtkům a furt dokola, do toho ta hlava, no děs!! Mám strach o mimi, zítra volám doktorovi!

těhotná nejsem, jen ti chci říct, že já poslední dva dny to samý - bolesti snad všech kloubů, šílená bolest hlavy - celkově jsem se cítila fakt nemocná, teplota žádná, asi je to nějaký virus, ale chřipka nee, to by byly teploty, já chřipku snad asi měla možná jednou, jinak si myslím, že to bude nějaký jiný virus, bude to ok neboj, mě už je dneska líp :-) když jsem byla těhotná, tak strašili s tím povinným očkováním těhotných proti prasečí chřipce, taky jsem měla strach,kvůli tomu jsem i byla doma, páč jsem pracovala ve špitále a nakonec to bylo ok

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka