Malý má 13 dní a už je z něj FIŠTRUNEK :-))

01.02.2011

No holky, dost lidí tu hlásalo,že malá mimča nejsou do 3 měsíců vyčůraná ,ale malý jak usne na rukou nebo prsou tak je v klidu. Jenže jak ho jen šoupnu do postýlky , tak má zas oči jako vejr !!! Tak mi to vysvětlete ?
Jo a navíc mám tu kokosovou stranu matrace a všichni se hrozí nad tím,jak je tvrdá , jakou tvrdost máte vy ? Může to mít na to vliv ???

Tinko, jak dole píšeš o těchplínkách, tak ty babylove sice jsou jakoby větší, ale líp pasujou a hodně pojmou, takýe myslím budeš spokojená ;) jinak Kačka je stejnej vejr :s: :\/:

koukám, že jsme na tom všechny stejně. to mě těší, že neřve jen ten můj, když ho dám z náruče do postýlky.. vždycky mi vytuhne, když si ho přiložím na hruď na odříhnutí.. a jakmile leží v postýlce, tak je fit.. a huláká..
už jsem se ovšem naučila, že ho nesmím zase chovat a houpat, pač by to bylo stejný a po dvou prohoupaných nocích a řevu jsem najela na režim nechat řvát v postýlce.. on usne, až si uvědomí, že má smůlu.. nebo se prostě unaví.. pustím mu kolotoč a za pár minut většinou usne, pokud ovšem nemá prdíčky.. tak hodně štěstí s prckem přeji. pá

In reply to by mami23

Tak jsem dnes v noci zkusila jej dát po kojení vedle mě na jeho matračku ,ale akorát sem jej pleskala po zadku od 3h do 5 rána a malej jen mžoural a poknukoval ,ale zabral až v 5 jak sem jej dala zpátky na cicek :^O^: Takže ráno jsem vstala z rozhodnutím,že takhle teda néééééééééééééé :n: a ted po kojení ho mrsknu na gauč na polštář do nakloněné polohy a sedím u něj dokou se neuklidní a pak odcházím i když ještě nespí a ukecala jsem ho na dudlííííííííííííík :one: . Tak zatím teda usnul :~!: , tak uvidíme jak to bude pokračovat dál :w: Jak si na to zvykne,tak jej začnu dávat i do té :|P: Řvát jej ale nenechávám , on stejně jen tak knourá , tak to zas snad tak moc nevadí. Uvidíme jak to půjde pak s prdíky ,až se rozeřve !!! :C/):

Ahojky, můj malý to dělá taky a to má 6 tydnů a dělal to vždy. Už mi příjde že spí uplně tvrdě položím ho a je vzhůru. Spíš si myslím že ty děti necítí to teplo maminky a neslyší tlouct maminčino srdíčko (teda alespoň v mém případě,jelikož usníná na hrudi). Malý taky spí na nanny podložce ale tím to asi nebude, protože se mi třeba v noci stává že když ho tam položím tak se na mě koukne a usne.

Ahojky tak koukám, že jsme na tom uplně stejně. Malýmu je 12 dní a je to to samé. Jakmile ho chovám, houpu tak spí jak dudek, ale jakmile ho dám do postýlky tak je ihned vzhuru :€[€:. Pak ještě usne vedle mne v posteli což se nám povedlo zrovna dneska. Už jsem byla tak hotová, že jsem při kojení usnula a on evidentně taky. A spal u mne dokonce 4hod. Co se týče matrace, tak mám taky tu kokosovou a stála nás 2000 :jawdrop: tak doufám, že to z toho duvodu neni :w: . On teda zatim spí na tom monitoru dechu, protože je hubený a už se nám stalo, že 3krát pípal bez důvodu, což byli šoky :€\€: . Ta deska je dost tvrá, tak mi taky napadlo jestli to neni z toho duvodu. Njn ještě si s těma drobečkama asi užijem :!k: .

In reply to by angeel

Noooooooooooooooooo usnutí v posteli se mnou se mi dnes v noci mooooooooooooooc vyplatilo !!! Mám dva dny novou matraci pro mě a jak sem ho kojila v leže na boku , tak sem usla a ráno košilka mokrá , malý celou stranu mokrou a pokřtili jsme matračku a to on večer pokřtil i tu svou kokosovou bo pročural jak plínku a hadry,tak i celou zavinovačku až na matraci !!! No síla tahle noc.
Proboha a kde jsi tu matraci kupovala ? Já mám tu Kokos-molitan-pohanka a dala jsem za ní 600 a ta samá od stejného výrobce je v Chiccu asi 1000,- !
A kolik váží ? Mi dnes konečně přibrali 50gr , tak máme 2,800 hurááááááááááááááááááá !!! :metal:

In reply to by Tinkapletinka

Jak se mu to povedlo? No mne se vetsinou stane, že tu postel poblinka. Právě že mám strach když s nim takhle usnu tak aby se mi nezadusil když si ublinkne. Postýlku máme vyvýšenou a hlavně máme monitor. Matraci jsme kupovali v Kice a to byla ve slevě :w: . Je to taky nejaka "spešl", ale už si nepamatuji z čeho. A to byla jedna z nejlevnějších co měli. Jinak malý se narodil a měl 2800, při odchodu z porodnice 2730, minulý čtvrtek 2900 a dnes 3800 :jawdrop:...takže za týden pomalu kilo :€p€: . Já mu pořád říkám, že mi sní :€Ss€: . Připadám si, že nedělám nic jiného než že kojím. Ale alespon že tak...lepší než kdyby nechtěl. Doufám, že mu to vydrží

In reply to by Monina24

Ale ani se neptej,měla jsem jedničky papmpersky a ted sem poslala chlapa do DM s plínkou v ruce,at donese ještě MENŠÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ a oni mu tam dali od Babylove taky 1 a ty jsou ještě většíííííííííííííííííííííííííí . No přece je nevyhodím a nemám čas zajít koupit jiné . Chlapa už nikam raději neposílám . A to pročůral i tlustou zavinovačkuuuuuuuuuuuuu ! A pak ta moje matračka no síla .
A jak na s...u , sem na tu matračku zapoměla dát ten chránič a přitom ho mám ve skříni. Tak dnes sem z CZ objednala takový chránič i na tu naši 140x200 !!! A je to :one:

In reply to by Tinkapletinka

Ahij muzu te uklidnit.. Malje s emi taky procurava.. Prebaluju ho na kazdy kojeni, takze kazdu hodku nekdy kdyz se stane zazrak tak kazdy 2 hodiny... A stejne se procura... Mma plinky z tesca newborn... V noci ho musim prevlikat jak cvok a to mi prourava i zavinovacku... Takze u nas se porad jenom pere... A to mi kazdy rikal ze mam zbytecne moc obleceni... Jeste ze ho mam :D

In reply to by Monina24

taky se nám to už podařilo. usnul u mě při kojení a spinkal na boku a jak měl capmrlu :) na bok, tak čural bokem plínky a pročural zavinovačku. a to používáme normálně pampers, u těch chlapečků je to trochu jiné než u holčiček :)

In reply to by Monina24

Ahojky,můj malý taky spává na boku už on narození,bo blinká a mám strach a by se mi tím nezadusil. Jeho porodní váha byla 3775g a dávala jsem mu Pampers NEWBORN a ty mi začal hned pročůrávat teď mu dávám Sleep&Play 3-6kg a pročůral mi je snad jen jednou a to bylo v noci když dlouho spal!

no já zase četla, že novorozenec má 24 hodinovou paměť, takže pokud jsi udělala něco, co se mu líbilo, tak bude řvát, dokud znova to místo a polohu nenajde... :c:

je přece jasné, že když je u prsa, kde je mu dobře, kde si může sát a dudlat je spokojené miminko, když ho dáš do postýlky, tak procitne a zjistí, že je něco jinak než když usnul tak začne řvát... ty bys nezačala? Moje 9 ti měsíční dcera je vyčuraná a to je fakt.. ale tak malé miminko nemůže být vyčurané a nechápu jak to někdo vůbec může říct.. vždyť je to ještě drobeček, kterého zajímá pouze prso a spánek...
jinak je dobře že máš kokosovou a tvrdou matraci, až bude větší, bude těžší a matrace se s ním neprohne, nebude mít křivá záda :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka