Čím to je?

26.03.2008

Čím to je,že naše Nelinka každý večer řve????To je hrůza!!!!Doktorka si myslí,že to jsou prdíci,ale mě se to nezdá.Por.as.říká,že má nahromaděnou energii z umělé stravy(už od začátku nekojím) a mám ji nechat pořvat.Chvilku ji nechám,ona stejně není k utišení.Ale co si o tom myslíte?

ahojik no me rikali ze ditko je vecer pretazene nebo nekdy proste jen protivne tim ze uz by chtelo jit spinkat a nemuze nebo proste ma v sobe nahromadene napeti za cely den a pry se musi vyrvat ale nevim nas maly nekdy krici tak hodku a pak je klid dyl ne :cc):

ivka222

malej je taky na umělé výživě,ale večer je u nás nejklidnější,jako kdyby věděl že je večer a musí se spát

Ahoj, náš matýsek taky každý večer řve. Stejská se jim prostě po bříšku, tenhle svět je na ně hrozně velkej chaos...V jedný knížce jsem se dočetla, že to je tím, že jak začínají vnímat svět, tak je toho na ně prostě večer už moc, chtěly by vypnout, ale nevědí jak. Jíá bych asi taky řvala z tolika podnětu.--(prej jsem taky jako mala řvaka jako tur :)Zní to logicky, jakmile malýho pevně zavinu, že mu nekouka ani prstík, zhasneme a hladim ho pohlavě je klid. Taky je teda supr ten šátek na nošení, vcera jsem ho nosila, zatímco jsem delala večeři a usnul, ale jinak řve jako tur. Ten pediatr v tý knížce tomu říká, že miminkum chybí tzv. čtvrtý trimestr a proto se rodiče musí snažit napodobit co nejvíc dělohu. Tak jsem začala nosit, vázat malýho pevně do sešitých plenek a do postele jsem mu dala starý budík. A myslím, že to je o sto procent lepší..Já si taky myslela že to jsou prdy..svíjel se, rudnul. Ale ten autor v tý knížce píše, že to je omyl..že je stačí pevně zavinout..zorvna dneska se ráno se zase svíjel, křičel jak pominutej..jak jsem ho položila a začala svazovat, utichnul a jakmile byl svázanej byl v tu ránu tuhej, ted už spí čtyři hodiny..myslím,že už si na to vázání zvyknul. Ale musím uznat, vypada to brutálně, vypadá jako svázana larva...A klidně si v tom pak prdí, vubec se nesvíjí, nic...prostě chybí jim ten pevnej pocit

In reply to by petra.h

jasne, on píše do třech až čtyřech mesiců..pak se s tim končí tak, že necháš venku jednu ruku. rozhodne bych to zkusila. svaz ji, houpej ji a delej ji do ucha hodne hlasitě šššššš...mates je i v tom nejvetsim řevu za chvilku tuhej..je to hezky popsaný vsechno v knížce Nejstastnejsi miminko v okoli, napsal to Harvey Karp..

Zkus jí dát na noc větší dávku mlíčka. Kdybys kojila,tak řeknu že je to hladíkem,ale tak nevím.A prdíky si myslíš,že to nejsou,jo?

In reply to by Maki

Maki,já myslím,že prdíky to nejsou,dávám sab simplex a večer preventivně masírujeme pupík.Řve prostě ve stejnou hodinu každý večer.A to začne před koupáním a skončí až usne,ani to mléko nevypije v klidu.Asi i tím,že je přetažená,ale spát nechce.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky