změna trvalého pobytu

10.02.2011

Vím,že se to sem nějak nehodí,ale nějak si nevím rady. Potřebuju si změnit trvalý pobyt. Tak jsem zašla na obecní úřad nového bydliště,tam jsme s paní vypsali přihlašovací lístek k trvalému pobytu, ustřihla mi roh občanky a dostala jsem potvrzení o změně místa trvalého pobytu. A nějak mě nenapadlo,kam si mám zajít pro novou občanku a jestli ještě musim něco někde vyplnit. Je to na vesnici a je tam jen obecní úřad,tak si asi budu muset zajít někam jinam pro tu občanku. Asi blbý dotaz,ale pobyt jsem ještě neměnila,tak prostě nevím.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Promin Petur, že se se ti sem vetřu, ale chci se tě zeptat. Ty jsi majitelky domu? Jak sis měnila trvalé bydliště, nepotřebovala jsi tam kupní smlouvu nebo doklad o nabytí domu?

In reply to by Ver.u

nene,odhlašovala jsem se od svých rodičů k manželovi a jeho rodičům. Manžel vlastní dům spolu s rodičema,tak stačil aby na úřad zaběhl i manžel a podepsal že souhlasí že se přihlásím nebo tak něco. Nic jsme k tomu nepotřebovali.

A musíš to nahlásit všude kde máš pojistku,nebo spoření.Prostě všude kdy jsi ten trvalák na úřadech nahlašela.Na sociálce asi taky.Já se toho hrozím.Protože až si jednou pořídíme svoje bydlení a já si tam budu dávat trvalý pobyt,tak s tím strávím kolik dní než to všechno oběhám a obvolám. :a:

Pokud na tom obecním úřadě nedělají občanky,tak musíš na městský úřad pod který ten obecní spadá,tak si nechat udělat jinou OP. Který to je úřad to ti řeknou oni tam. Jinak by jsi měla nahlásit změnu TP vřeba v bance,u zaměstnavatele a všude odkud ti chodí pošta (výpisy telefonu,katalogy,atd.)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka