Problém s bradavkou :-)

09.02.2011

Tak otravuju ještě jednou. Už asi týden mě bolí jedna bradavka. Myslela jsem, že mě malej kouše, je to taková bolest jako kdyby jo, ale když jsem prso prozkoumala, tak mám jakoby v bradavce stroupky (jen na špičce toho čudlíku, snad rozumíte) a když se malej nasaje, tak je to fakt bolest, pak už to jde a po kojení to ještě cítím. Z prsu normálně pije, nedělá mu to problém, ale je to jakobych tam měla hnis. Nevíte co s tím? Nechat to být? Nebo co na to? Děkuju, Terka.

Kliknutím vložíte smajlíky:

ahoj, ja to mela taky... nic jinyho nez kojit a neprestat.... a mazala jsem bepantenem - mela jsem i ragady a tyhle prasklinky jsem mela, kdyz se mi ragady zahojily... pak se mi to stalo jeste asi po peti mes. - prave, kdyz zacal malej hodne vnimat veci kolem a porad se mrskal. takze asi nic jinyho, jen vyrzet:) a jestli to boli, muzes si davat chladivej obklad...ale zas ne moc, aby sis nezarazila laktaci:)

kamoška mala pred časom niečo podobne, pri kojení mala pustenú telku a ked jej dcrera počula oblubenú reklamu, tak hned otáčala hlavu smerom k telke, ale prso ešte mala stále v puse.Časom už mala bradavky uplne, akoby dokusané.mazala si to bepantenom

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka