jak jsme dopadly na KO v nemocnici...:-)

09.02.2011

:a: ahojky spolubřezňulky,

tak jsem se vrátila z kontroly v nemocnici... :///: nevěděla jsem kam jít, tak mě poslali přímo na porodní oddělení...tam sem si to všechno prohlížela jako jojo.... :s: :s: :s: paní porodní asistentka byla strašně hodná a milá...vzala mě na pokoj, kde byla vana, míč, vak no prostě všechno na co bych si mohla vzpomenout až budu rodit :one: ...položila mě...dala pásy...a odešla...po půlhodince se vrátila,že se na to mrkne a vypne mi to.... :///: :///: :///: :///: jenže nezmáčkla nějakej čudlík a tak z toho nelezl ten papír.... :s: :s: :s: :s: jenže mezi tím taky Anetka usnula....tak jsme ji budily....PA nejdřív vzala olejíček a masírovala mi bříško....Anetka nic....tak sem sebou musela koulet ze strany na stranu...anetka nic... :s: tak mě zaklepala s bříškem....nic.... :s: :s: :s: no párkrát sebou zamlela, tak že to prej na tu KO stačí....no paní dr. se na to pak mrkla...a říkala,že to všechno vypadá dobře... :one: :one: :one: pak se mrkla co anetka dělá.... :///: holky spinkala jak zabitá.... :!k: :!k: :!k: princezna moje....no tak odhadovaná váha je 2 800 g....zítra začínáme 38. týden... :qu: :qu: :qu: no jsem otevřená....a dole je všechno připravený...ale paní dr. říkala, že to ještě vůbec neznamená,že bysme museli rodit dřív.... :qu: no tak jsem odtamtud odcházela úplně nadšená a úplně se těším na porod.... :qu: :qu: :qu: jo a musela jsem si jít koupit chlebíčky....dva....na oslavu.... :qu: :qu: :qu: tak se mějte krásně a já si je jdu zbaštit!!!!!!! :a:

ráda,že jste holky v pořádku :one: Anetka je šikulka,má krásnou váhu :one: A co na ní koukáte,když chce spinkat.Vy jste teda :€\€:
Já už se taky pomalu začínám chystat-CS 3,otevřená volně na jeden prst :one:
Mňam chlebíčky,se šunkou,sýrem,vajíčkem,rajčetem,okurkou mňam :hu:

no holky :s: jak tu čtu tak jste všechny už pomalu připravené na porod :||): a já furt nic :|€|: a to mám TP dříve jak vy :metal: jak já vám závidím ale v dobrem samozřejmě :one:

In reply to by Vehulka

no když jsem v noci spala jen hodinu a půl....a pořád se kroutila jako housenka....nebylo to nic pravidelnýho....ale pořád mi tvrdlo břicho a malá se tam mlela jako o závod....pak už mě nešlo dýchat a bylo mě zle... :( no fůůůůj....ještě pár takovejch nocí...a vlítnu na dr. ať s tím něco udělá.... :€):

tak jsi to aspoň všechno pěkně viděla :s:
teda Anetka je pěknej spáč, to Denísek, to je asi pěknej divoch, včera při monitoru do tý sondy pořád kopal, až se doktorka přišla podívat a když viděla, jak mi hýbe celým břichem, tak se smála, až se začal vrtět ten její prdelka, kterého má v bříšku :€O: je v 31tt.no na tom papíru byly ty kopance pěkně vidět.
tak jste o týden dál, než my, my dnes začali 37tt a áme o 200g méně.
teda chlebíčky, hmmm, jsi mě inspirovala a začala jsem dělat vajíčkovou pomazánku-aspoň, místo chlebíčků :s:
tak to jste si spolu určitě pochutnaly, holky jedny :a:

In reply to by Vehulka

no ona totiž měla noční šichtu a tak byla ráno hodňoučká a dělala andílka.... :s: :€): :€): ale my jí to s manžílkem už nebaštíme.... :€): :€): :€): no tak za týden budete mít určo podobně.... :one: :one: :one: jjj...vajíčková pomazánka....mňamy.... :a\|: :\x: :\x:

tak to je super, že píšeš samé dobré zprávičky. Mňáám já bych si taky dala chlebíčky a nejlépe se šunkou. Doufám, že v Trutnově nepodali doktoři z porodnice taky výpovědi, aby nás měl pak kdo v březnu odrodit.

Pěkně napsané :-) naše princezna taky pořád spí, ale ještě že občas dostane škitavku :-D a když příjde tatínek z práce, tak ho pěkně uvítá, ale mamince? musí stačit škitání :-D jak spím, tak spím a nic se mnou nehne

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky