Kojení

08.02.2011

Mám takový dotázek, čekám své druhé mimi a u prvního jsem měla takový problém s kojením, že z porodnice jsme už odcházeli s Nutrilonem v ruce :§) Malý se vůbec nechytal, nejspíše pro to, že mám úplně ploché bradavky. Dá se s tím něco dělat, abych to napodruhé už zvládla??? Kojení přes klobouček nám taky moc nešlo, a mlíko jsem ztratila za 3 dny, pak už jsem kojila jen krev :r:

Ahoj, je moc super, že i přes první špatnou zkušenost chceš bojovat :one: Zkus se zeptat v lékárně po formovačích bradavek, vyrábí je třeba firma Medela. Používají se už v těhotenství, ale poslouží prý i když už je prcek venku - před kojením se prý dají na chvilku nasadit a bradavka se trochu vytáhne, aby se mimi chytlo. Já tedy osobní zkušenost nemám, to co píšu jsou slova porodní as., ke které jsem chodila na předporodní kurz, a protože jsem se kojení hodně obávala (naštěstí zbytečně), zapsala jsem si to za uši. Určitě by nebylo naškodu, jak píšou i ostatní holky, kontaktovat nějakou odbornici. Přeju hodně zdaru! :a:

Určitě napiš Kytiii, bude se snažit ti pomoci. Já tě chci jen podpořit. Poprvé jsem taky měla velké problémy s kojením a teď u druhého mimča s tím zatím nemám žádné problémy a plně kojíme. Budu držet palce, aby se to povedlo :)

Zeptej se u vas v nemocnici na nejakou laktacni poradkyni a zajdi si za ni uz ted. Rekne ti jak se pripravit. Jinak tady muzes kontaktovat Kytii a nebo koukni na www.kojeni.net

četla jsem něco o formovačích bradavek a prý se používají již během těhotenství, ale víc nevím. Držím pěstě!

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky