Dnešní KO v rizikové poradně

08.02.2011

Dobrý večer tetičky ...
To jsme měly s tou mojí cácorkou zase náročný den. Něco málo po desáte jsem jela do nemocnice do té rizikové poradny. Říkala jsem si ať jsem mezi prvníma. Nakonec dr přišla stejně až v půl dvanácté. Mezitím nás ale sestřička zvážila, změřila tlak .. a pak přišla Dr. a říká mí už abyste porodila co ?! Smáli jsme se spolu že už aby to bylo za mnou to šílený lítaní a strach o malou. Tak si poslechla to její srdíčko, holky to byl nějakej moc divokej fofr, až jsem se lekla. Pak říká no nic moc .. tak já vás nejdřív vyšetřim a pak to zkusíme znovu. Při vyšetření mi řekla že se opravdu ještě k porodu nechystám.A při tom jsem trochu zakrvácela, ale řekla mi že to je v pořádku když trochu zašpinim. Jsem koukala jako blázen. Na a to naše srdíčko né a né se uklidnit. Tak mě poslala na porodnici natočit monitor ... tam se jim to nelíbilo, zavolali doktorku co měla šichtu na porodnici a ta taky jen kroutila hlavou. Pak přišla a řekla že si mě tam asi nechají. Holky mě bylo ouvej, už zase v nemocnici .. ale co to by člověk přežil, ale co se to s tou mojí ještě nanarozenou holčičkou děje... brečela jsem jak želva. Nakonec se to naše srdíčko nějak uklidnilo...Nechali mi teda monitor 40min a pak se tři doktorky dohodli že je to dobré. Tak mě pustily domů... Ve čt jedu na kontrolu do toho Ústí na echo tak snad mi řekne že se nic nezhoršilo. A v pátek zase na monitor do nemocnice. Už abych asi rovnou jezdila s taškou tam člověk nikdy neví....
Holky z nemocnice jsem odešla po půl druhé odpoledne. Hrozný !!! Měla jsem normálně chuť si dát panáka .. tak jsem si šla koupit aspoň vodu a tatranku .. :D! Hrůza .. jak jsem byla na nervy. Už jsem doma, v klidu a zítr apůjdu malé něco koupit abych ji podplatila ... a sebe taky :)!!
Omlouvám se za román, ale musela jsem to ze sebe dostat !!! papa

Ahojky Šári, neboj všechno bude dobré :-) malá bude pěkná aktivistka, už teď vyžaduje pozornost všech :-)

tak snaž se být klidná a maličkou hlídej, jestli cítíš pohyby a tak... přeju pohodový a rychlý porod :h: :h: :h:

Ahojki :a: tak to jsme s ozvama na tom stějně :€\€: taky se dr. furt něco nelíbí a minulý týden měl malej tachikardii a zítra opět ozvy a pokud budou špatné tak prej vyvolání porodu, no nemáme to s těma mimiškama v bříšku lehký co ? :$$: Tak se držte holky !! :h:

Šáry to bude v pořádku,
vždyť už jste skoro v cíli, to už vydržíte :-) Nervíky pracujou, to je jasný, ale jste statečný holky, už jste toho spolu zvládly tolik, že už překonáte všechno, i případnej pobyt v nemocnici.
A nebude to trvat dlouho a budeš mít maličkou u sebe a konečně to bude veselejší :-)
Drž se, myslíme na vás :k: :k: :k: a zítra si udělejte radost něčím pěkným :-)
Evča s Nelinkou.

Ahojky, neboj, bude to dobrý, my měli taky špatný monitor, byla jsem pak týden v nemocnici a nakonec se mrňous uklidnil. ;) Narodilo se mi zdravé úžasné miminko. Tedy měl prý na srdíčku šelest ale to je prý velmi častě, hlavně u vyvolaného porodu kdy ještě není vše dozrále, nebylo tam cosi dovřeného ale je to teď prý dobré. :one: Tak držím palce ať to tak dobře dopadne i s vámi. :girl:

In reply to by Veverca

V kolikátém ti porod vyvolávali ?? Mě nakonec řekli že zatím se vyvolávat nebude že to není potřeba a císař prý také nehrozí .. ale tak vše může být jinak každých pět minut ...
A také ti moc děkuju zapodporu !!!

In reply to by Sarah.Saphi

Šárko ten špatný monitor nebyl u nás indikace k vyvolání ale těhucukrovka. A vyvolávali mi ho jen týden před termínem. No malej se tvářil že by si tam klidně bydlel i dýl než do termínu, nechtělo se mu ven. ;) Určitě vše dobře dopadne. Hlavně se snaž být alespoň trohu v klidu, je pravda že miminko je hodně propojené a když cítí že je nervózní maminka tak znervózní taky. My to tak měli pak po porodu protože jsem byla vystresovaná z kojení... ://:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Deni, jj držím se. Dneska už jsem to ale vážně nezvládla a brečela tam jak malá holka...
PS: teď jsem dopapkala ledové kaštany .. :D !! Děkuju moc !!!!

neboj,všechno bude dobrý.To ta tvoje holka má asi syndrom bílého pláště :-)
Neee,to je sranda.Ale třeba když máš ty strach tak ona taky a tak jí bije srdíčko rychleji.Uvidíš,že všechno dobře dopadne a Eliška bude zdravoučká.

teda vy máte chudáčkové také samé starosti a lítání, když má člověk odpočívat. Hlavně ať malé srdíčko hezky ťuká aby byla kočička v pořádku

In reply to by Sarah.Saphi

Ahojky, teď si čtu tvoje příspěvky a koukám jak blázen....to bude holky v pořádku :) myslíme na Vás....hlavně zkus být v klidu...já vim, že je to těžký..,ale už budeš mít malou brzo u sebe, tak Ti to zlobení vynahradí :c: opatrujte se Martina s Barborkou :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky