Holky, vesli jste se po porodu do sveho obleceni? A po jake dobe tak?

08.02.2011

Ahoj holky! Doufam, ze se do me nepustite, jak jsem blba a buh vi co, to vim i tak..=o) Ale jsem ve 32. tydnu a dneska jsem si zkusila sve jeansy, 8 paru, vsechny SICE NARVU pres prdel a stehna, ale je to dost neprijemny a na zapnuti by mi chybelo tak asi 8cm..=o( No vim, ze jsem blba! Ale zajimalo by me, jestli jste se po porodu vesli do sveho "stareho" obleceni a po jake dobe od porodu tak? Jinak mam 172cm a pred otehotnenim byla ma normalni vaha od 58-62kg, v prvni poradne v 9 tydnu jsem mela 65kg a od toho mam nahore zatim 7kg.. Nosivala jsem velikost 36 - 38, mam strach, aby se mi nerozjela treba panev na tolik, ze ty stary kalhoty uz na sebe nikdy nenarvu?! Jaky mate kdo zkusenosti? Preju hezky den a lepsi zjisteni, nez mam ja dnes..=o))

ahoj, já jsem zřejmě díky těhotenské cukrovce a dietě,kterou jsem držela nepřibrala za celé těhotenství ani kg, po porodu když jsem se vážila tak jsem měla dole 10kg a pak ještě další 3kg, ted jsem se teda týden už nevážila, tak nevím, ale všechny kalhoty mi jsou velký

Po andym jsem si mohla obleci stare kalhoty par dni po porodu ,... sice mi tam trosku prekazelo vytahanebrisko ale kalhoty byli v pohode ..... pribrala jsem celkem asi 11kg a po porodu jsem byla o kilo tezsi nez pred otehotnenim ..

hihi - se musím smát - ale v dobrém! Já to taky řešila. Jsem 4 měsíce po porodu a něco zapnu a něco ne.... Ale rozhodně bych chtěla zhubnout. Z mých nabraných 17kg mám nahoře ještě 2,5 kg, tak já pořád doufám, že jak přestanu kojit, tak začnu cvičit. NO ale kdo ví....
Jednoznačně je pro mě důležitější, že mám zdravého chlapečka. No bóže, tak si nakoupím nové rifle :)

In reply to by kackale

Tak zdravi miminka je samozrejme nejdulezitejsi, o tom zadna! Uz mi fakt pred tim porodem hrabe, porad vymyslim, co bych delala, jak je hezky, tak bych nejradsi vyrazila na kolo nebo na brusle, kdyz uz jsem doma, ze jo..=o) No proste mam cas myslet na kraviny, ale jsem rada, ze v tom nejsem tak uplne sama! Preju vam hodne zdravicka!

já se do svých starých riflí narvu jen velmi stěží, jsem rok po porodu, rodila jsem císařem, půl roku jsem měla poté zakázáno cvičit a zůstaly mi bohužel rozestouplé břišní svaly. po porodu jsem kvůli té jizvě upnuté kalhoty nenosila, do volnějších riflí z předtěhu jsem se dostala rychle, ale takové ty upnuté už tehdy, tak v těch nemůžu teda,páč mi v nich přepadává ten faldík na břiše, což přímo nesnáším, navíc teda měla jsem původní váhu, ale jak jsem přestala kojit, tak během měsíce mi naběhly kilča, který ne a ne zhubnout. takže z mé konfekční velikost 36 nyní 38, no musím do léta na sobě zapracovat... ale ty to teďka ještě neřeš a užívej si těhu, každá jsme jiná a s tvými mírami to určitě nebude problém :-)

In reply to by barbusacek

38 velikost je super ne? Tam kdybych byla i s faldikama po porodu, tak jsem rada!=o)) Jak pises s mymi mirami.. Vcera byli 100-100-100!=o) Ale musim rict, ze prostredni stovka byla pres nejsirsi bod pupku, pas uz jsem nenasla..=o)) Verim, ze v lete pujde vsechno lip, i s prckama! Mej se moc hezky!

Ahoj, no my jsme telátka :s: . Já je zkoušela včera. Ale byla jsem právě docela překvapená, že se do toho tak, tak nasoukám... Myslela jsem, že zůstanou u kolen ;) . Tak uvidíme.. Cca za dva měsíce si to napíšeme.Zatím mám nahoře tak 8kg, tak snad už to nebude nějaká nálož... Zdravíme do bříška Nelinku :€O:

já nabrala v těhu 21 kg, po porodu mi zbylo 7 kg a do svých riflí jsem se vlezla hned po návratu z porodky. To jsem ale ještě nosila těhu rifle, přece jen to bylo upnutější a chtěla jsem, aby mi spodek trochu větral. Své rifle jsem začla nosit 2 týdny po porodu.

Tak jak už víš Z FB do svých starých bavlněných riflí jsem se sice narvala,zapla jsem je,ale byly mi nepříjemně obepnuté :oci: Možná kdyby byly s elastanem,tak v pohodě.Já jsem ale preferovala rifle 100% bavlněné.Prostě se mi pánev taky malinko rozšířila.S kilama jsem na tom byla tak,že jsem přibrala 16kg,v porodnici zůstalo 10.Potom během ani ne měsíce jsem shodila 3kg a zbylá tři mi zůstala :evil: No,ale aspoň jsem měla normální váhu.Ke 165cm je 54kg optimální.Předtím jsem měla 51kg,to jsem neměla ani prsa :s:

Můžu jen napsat, že jsem se do původních kalhot nevešla už nikdy. Sice jsem kila shodila, ale trochu se mi roztáhla pánev, takže přes boky to do riflí už nešlo. Ale teď po třech dětech už zaplaťpánůh nevím, kde jsou starý džíny, tak mě to netrápí, protože tím pádem nezjistím o kolik jsem se roztáhla do šířky. Ale myslím, že když jsi přibrala takhle malinko tak nebudeš mít problém. Já poprvé přibrala 18 kg.

Já v těhu nabrala 16 kilíček, z porodky jsem šla ještě v těhu riflích, ty jsem nosila ještě další týden a po 14 dnech - 3 týdnech po porodu už jsem chodila opět ve svých starých kalhotech

ahoj já jsem v těhu dost nabrala a v porodnici jsem nechala 11 kilo. Domů z porodky jsem šla ve svých starých kalhotech.

Taky jsem měla takový nápady v těhu :s: Ale po porodu, vlastně po obou porodech šly kila hrozně rychle dolů. Normální kalhoty jsem oblíkla vlastně hned druhý den jak jsem přijela z porodnice a za měsíc jsem si musela koupit ještě menší, protože mi byly v pase dost volný.

já myslím, že ty jsi ta poslední, kdo si s tím musí dělat starosti :\x: . Ty jsi tak aktivní, že za 2 měsíce po porodu budeš mít max. 2 kg navíc (každé prso kilo) :qu: a postavu ještě hezčí než předtím, protože budeš s malou lítat po venku :C]]: . To mi po porodech nezůstaly kila jen chvíli větší bříško, ale nabírala jsem postupně doma, po večerech jsem se uklidňovala po celodenním krocení dravé zvěře a hezky nenápadně se ze mě stalo :pig: . A teď mám v plánu mít hodné :°O°: , které mi dovolí se pravidelně najíst a hodně chodit na procházky, aby se ze mě stal zase člověk a nemusela bych si kupovat oblečky v potřebách pro horolezce (stan). :a:

In reply to by Hele

:C]]: To me pobavilo, potreby pro horolezce! No taky si planuju hodne dite, abych mohla courat po venku a byt akcni, jak pises, ale uvidime, co bude po porodu, ze? ;) Mej se krasne a opatruj se!

Ahojky,

ono asi záleží, kolik celkem v těhu přibereš. Já jsem přibrala okolo 10 kg, z toho 8 kg jsem nechala v porodnici a do svého oblečení jsem se pak po příjezdu domů normálně vešla. Ty zbývající 2 kg mi trvaly tak další 2 - 3 týdny :a:

Ahoj, já jsem u svého 1. těhotenství začínala na 53 kg, v den porodu 65 a po příjezdu z porodnice 55 kg. Do oblečení jsem celkem vešla (i když něco tak tak) a do 6 ti týdnů jsem byla na své váze a rozměrech. Před porodem jsem měla cca o 5 cm více přes zadek a cca o 3 cm přes stehna. Jak jsem kojila - šlo to hodně dolů a to jsem jedla neuvěřitelně velký porce a dokonce i v noci jsem seděla před ledničkou a požírala. Měj se Jana

to ja to taky zkousela si oblict ruzny kalhoty:D ale pamatuji si, ze za tehu kalhoty jsem je musela vymenit nejak ve 4.mesici.pres bricho to uz pekne tlacilo.pak jsem to ze srandy zkusila po mesici,ale clovek si pak pripada opticky "tlustsi" celkove nez normalne :€Ss€:
a jak se tu psalo s podprsenkama,musela jsem kupovat tak v tom 5.mesici a ted me prijde, ze pujdu zase na vetsi :€}€: brisko se pekne zvetsilo uz i nahore,takze vetsi objem podprdy opet...co ja budu nosit za dalsi mesic to bude zajimavy :€):

Miško teď bych si tím vůbec hlavu nelámala, ale na druhou stranu chápu, že téměř každá žanská chce vypadat hezky a cítit se fajn.
Já jsem porodila před rokem. v těhu jsem nabrala ze 76kg na 107kg. Dnes mám 73kg. Trošku ještě bříško, ale vše se vrací a dokonce je to lepší.
Po porodu jsem trpěla anémií, měla jsem problém s mlíčkem. Celou šestinedělí jsem jen ležela, kojila, jedla, spala....
Nabrala jsem energii a od jara začala pravidelně jíst - nemůžu držet nějaké diety (kojím stále) a vlastně ani nechci, protože to vede jedině k jojo efektu.
Ze začátku jsem cvičila pilates jednou týdně a každý den ušla s kočárkem 5 -6km. V létě už to bylo 10km za den a pilates jsem vyměnila za posilování 3krát týdně.
Před svátkama jsem přestala kvůli počasí chodit na prochajdy a tak chodím jednou týdně na aerobní cvičení a 3krát týdně posiluju 15 minut večer.
Jde to znát nejen na kg, ale i na cm.

Než se mi narodila malá, měla jsem katastrofální stravovací návyky, dnes jsem na sebe hrdá, že jsem překonala lenost a něco se sebou udělala.
Miško tobě i tvému miminku přeju do života zdraví a spoustu radosti. ;)

Ahoj, já měla před těhu 54kg a 170cm, rodila jsem s 70kg a domů jsem přišla s miminkem a cca 62kg. Do svého oblečení jsem se vešla tak za 10měs po porodu.
Já nezapla svoje kalhoty už asi v 8tt :-), někdy v Tvém týdnu jsem měla přes pas (haha) asi 100cm :-)
Jinak kostra mi zůstala stejná, ale 3kg mám nahoře pořád.
Lištička Kačka + Matýsek

Prosím Tě, to teď neřeš!! :D Ja jsem z porodnice jela domu v tehotenských kalhotech, ale behem 14-ti dnu jsem nosila zpátky svoje oblečení. Jenomže pak problemy s kojenim, "rozjela jsem si" závislost na sladkem a podobne a co měsíc, to kilo nahoru. Takže to je spíš o tom, jaká bude situace po porodu, ale určitě časem, po šestinedělí, se dáš do puvodního stavu :DDD

Ahojky, já jsem teda 10 měsíců po porodu, v těhu jsem přibrala 17 kg. Po porodu jsem měla o 10 kg míň, od té doby jen tak 2 kg. Pořád kojím a nejde dolů nic :§) Ale už pomalu chystám kolo a pro malou sedačku, tak snad to půjde dolů. I když původní kalhoty už asi neobleču. Měřím 164 cm, vážím 63 kg, před těhu 54-57 kg. Janča

Ahojky, tak já měla to štěstí, že jsem své kalhoty neoblékla, potřebovala jsem o číslo menší :-) Pomalu 10 kg jsem nechala v porodnici. Jinak jsi trdlo, když si ve 32. týdnu zkoušíš staré kalhoty ;-) :-D

In reply to by Miska87

Miško, nic si z toho nedělej. Já jsem ve 22 týdnu s dvojčaty a taky jsem zkusila staré kalhoty. Nevleču se do nich v pohodě, ale přes břicho fakt ano náhodou :s: Ale rozhodne je dávat pryč nebudu, TP mám v červnu atk uvidím o prázdinách. Mám nahoře 12, ale fakt jen na břiše. Co jsem teda vyhodila, byly staré podprsenky, jelikož jsem neměla žádné prsa, tak ty mně už fakt nebudou :n:

In reply to by mráček

Tak s dvojcatky to je vubec jina story..=o) Co se tyce podprsenek, stare uz jsem taky vzdala.. Pres prsa mam o vic jak deset centimetru vic, pri mych plosinach pred tim.. Ale jak jsem vzdycky chtela velka prsa, tak uz chci zpatky svou plosinku! Drzim palce, at se vam dobre dari!!

In reply to by Miska87

Moc děkuju, taky držím palce, abys to už zvládla do zdárného konce a prcek i Ty jste byli oba v pořádku :-) Můj sen byl taky větší prsa a teď bych brala svoje jedničky i s vycpávky :s: Ale co, člověk musí něco objetovat, ne? :00:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky