Pád ze schodu :-((((

08.02.2011

Ahojky holky a :ooo: tak u nas nemuze byt chvilku klid, dneska mi malej sapdnul ze schodu byl to mzik a bylo to :§) :^O^: sapdl asi z 5 schodu po zádech dolu nastestí krome pár kapek z nosánku a hrozného :^O^: mu nic není .U :*8*: jsme byli a nasestí v porádku :qu: .Je to síleny je to otázka par sekund a je zle :$$:

ahoj, to mi povídej. Malá včera uklouzla na dlažbě a o roh zdi si trošku rozsekla hlavu (nebo jak to napsat). Má tam asi 1,5cm velkou ránu. Včera jí to půl dne krvácelo. Taky jsme byly u dr. a ta nám řekla že je vše v pořádku. Prý se jí nezdá vhodné šití-byl by to jeden až 2 stehy a zbytečné trápení. Dneska má kolem toho modřinku. Ale je v pohodě...
Bohužel jsou věci kterym člověk nezabrání. Důležité je že to dětičky zvládnou bez větší újmy. Na jaře nebo vlétě těch úrazů bude daleko víc...

Ahojky, tak Naty asi v 16 měsících spadla z deseti schodů (dřevěných) popředu, máme sice schodiště zajištěné vrátky, ale manžel něco nesl nahoru, nechal je otevřené a jaksi mi to neřekl (já je zavírám automaticky pokaždé, když přijdeme do bytu, což jsem předpokládala i od něj), já jsem Natku přebalila a normálně pustila, ať si běhá a první co bylo - hurá na schody, najednou slyším několik ran a děsnej řev. Kromě jedné modřiny na stehýnku jí nic nebylo, byli jsme v nemocnici na pozorování na noc, manžel dostal ode mě világoš, tchýně mi řekla, že to je moje vina, prý jsem se měla podívat, jestli je zavřeno (mě nenapadlo, že by ty vrátka mohl nechat otevřený a neříct mi to, jelikož ví, že ji přebalím a jde lítat). Děti mají asi nad sebou andělíčka strážníčka.

Jak řikáš, je to mžik. :€z€: Hlavně, že jste v pořádku, ufff, musela jsi být vyděšená víc než on. ://: Pohlaď ho za nás... :h:

In reply to by Koppovka

Úplně vim, jak jsi se cítila, protože já zažila to převrácení kočárku psem, když byly malej 4 měsíce. Nakonec vypadla za sebou tahání a převrácení kočárku ze strany na stranu asi po deseti metrech, ale kočík lítal dál, až se pes vyvlíknul. (ta se samo bála, protože se zm,etr za ní řítilo něco velikýho černýho a ona byla vyplašená (fenka) ) .Malá ležela pod stromem na trávě, pusinkou a bříškem dolů a nic, ticho. No já byla vyřízená a pak, když začala plakat, jak řikáš, jsem se celá roztřásla a nevěděla, co mam dělat. Zkontrolovala jsem jí všechno na těle, počet prstíků, protože kočár ve finále byl na odpis, což vypadalo hrůzostrašně a hned mě napadlo, že když je ubroušenej kočár, bude i něco na tělíčku. :€z€: No řvala jsem jak amina a jedinej člověk mi pomohl, nikdo jinej, všichni jenom koukali. Ale mě to bylo jedno, držela jsem v ruce zdravou holčičku a to bylo nejdůležitější, toho hrůznýho okamžiku se už asi nikdy nezbavim a mam o tom noční můry dodneška. :€{€: Tak jsem moc ráda, že jste v pořádku!!! :h:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka