Každá noc je u nás jiná !!! Čím to může být ?

07.02.2011

Ahoj, tak mě v pátek dorazila rodina a dovezli mi z čech kapičky Infacol . Noc před tím,byla neprospaná,malý knoural a tak. Dala jsem mu ty kapky a okamžitě vytuhnul a spal 5h a pak po kojení ještě 3h. Jenže další noc zase taková divoká a včera usnul ve 21h a probudil se až ve 3:30 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! No já bych ho vzbudila,jenže sem myslela,že se probudí on sám , tak sem si v klidu spala noooo :$$: . A pak zas až do rána.
Jak je možné , že má tak rozdílné noci ??? Jdu spát a jsem zvědavá na tu dnešní :one: Dobrou holky

ahoj týnko, no možná to bude tím jak ho trápí prdíky, podle toho co sníš a pak to může být i tím jak je unavený a jak moc spinkal přes den. já už se snažím ho přes den zabavit, takže mu ukazuju leporelo, a černobílé hračky lamaze přímo pro malé mimiča, vydrží na to koukat i hodinu. a ted je tady hezké počasí, tak jezdíme odpo i na 3hodky ven. Včera jsme byli venku ty 3 hodiny a pak jsem se snažila malého zabavit a šel spinkat kolem 20h a spinkal nám až do 3h, no prostě paráda, to zase napil a spinkal dál až do 7. ale je to možná i tím, že už krásně prdíme, nechávám ho při přebalování i rozbaleného, at se vykope nožičkama a dáváme nové kapičky lefax a k tomu večer laktobacilky. ale mělis me noci kdy spinkal i dvě hodiny a pak dokázal dvě hodinky plakat, hrůza. ted už si začínám byt jistá, že poznám co se mu líbí a že už nejsem tak zoufala, tak to už asi cítí i on a je klidnější. je to všechno hodně i o psychice.

In reply to by monule0303

jak vypadaji u vas ty kapky lefax?ja mam lexaxin,je to spis takovy husty sirup,voni po bananech a docela zabira.Jinak presne jak pises,taky se malou snazim zabavit pres den.Chodime na prochazky ale to stejne cele prospi takze to moc nepomaha

In reply to by Monina24

Holky a jaká je tam učiná látka ? Já mám ten Infacol a to mi čekla PA , že je to to samé jak SAB SIMPLEX bo je tam ten SIMETICOL . No a pak tu mám připravený ten Baby Calm a to je jen vlastně obyčejný extrakt z Fenyklu a Anýzu a Máty !!! To sem mu mohla uvařit rovnou ten čaj od Hippu :!k:
No a já teda nevím jestli ta moje PA lže nebo né ,ale dneska mu šahala na bříško a říkala,že malý žádné větry ani nemá a jestli nějaké budu někdy mít , tak jen mírné , protože má měkké břicho :$$:
Dá se to podle toho poznat :#o:

In reply to by vejawa

no já jsem to taky už někde četla, že mají stejné složení.. ale my měli před tím sab simplex, a ty vůbec nepomáhali, jen byli příšerně sladké.. a ted ten lefax je lepší. tak nevím jak je to možné. a přesně jak píšeš, taky to poznáme, protže má nafouklé bříško a tvrdé a nožky má našponované. a taky už to poznám i podle pláče, chvilku plače histericky a pak se uklidní a pak zase nanovo.

In reply to by vejawa

:C]]: :qu: No já si to právě myslelaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa , že to tak bude :€m:
Takže ted si jdu najít na netu jaké jsou cenové rozdíly :one:

Tak u nas to probiha porat stejne,snazim se dat malou v osum hodin spat ale bohuzel usne az kolem desate.A to se ji snazim drzet od sesti hodin vzhuru.Takze chodim i ja spat se slepicema.No ja jsem zvedava kdy se nam podariji pekne uspat,bez toho aby nam dve hodiny brecela.Nastesti s e ale v noci budi po trech hodinach,to si ji jen pritahnu k prsu a usneme u toho obe,takze nocni kojeni je docela zabava.Pokud ovsem netrapi brisko,ale po tom co bereme Lefaxin se to zlepsilo. :one:

Ahojky
no my prvni braly sab simplex to bylo k ničemu... pak infacol a to mi přišlo lepší týden byl klid, ale pak zase plaka. a ted sme nakonec investovaly a koupili biogaiu probiotika. bereme to teprve dva dny tak uvidime...
jinak mame měsíc a spíme od 20:00 do 24:00 pak tak do 4:30 a potom vstavame v 7:30 a přes den co tři hoiny. když dlouho pláče tak spí i těch šest hodin v kuse...

to je nevim a my to mame taky,jak na houpacce!
A my uzivame infacol tyden a na houby,takze jdeme do zkouseni neceho dalsiho... :|€|:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky