Housky :-)

26.03.2008

Tak jsem překecala manžela, aby mě udělal ty housky, co jsem vám tu ukazovala minule :qu: pro ty kdo to ještě neviděli http://www.mojetehotenstvi.cz/v-em-preji-krasne-velikonoce
musela jsem teda skočit do krámu pro mouku ale, už kynou!!!!!!!!!!!!! :hu: :hu: :hu: :hu: :\x: :\x: Já mám doma poklad! :h:

Snažila jsem se sem vložit i fotky, jak můj Dáda chystá a peče ty housky, ale i když má jedna fotka 18k a né 1MB jak mi tvrdí stránky, tak to prostě nejde. Restarovala jsem počítač, přejmenovala fotky, udělala jsem všecko všecičko a nejde to :( velikostí to není, protě se jim sem nechce...

myslím, že většina z nás Ti může jen a jen tiše závidět. Vybrala jsi si holt nejlépe, jak jsi asi mohla. To ten můj si nenamaže ani chleba. Je úplně nemožný ve všem, co se domácnosti týče. Já jsem nyní v nemocnici, tak nemít mamku, asi chcípne hlady. Za 5 dní si ještě nebyl schopný dojít na nákup. Děs běs!!!!! :§)

In reply to by susannep

Jo tak to je blbý. :n: Zase ho máš jak vytrestat. Já mu říct, že mu neuvařím oběd, tak se mě vysměje :s: U nás nakupuje můj, já si jen vymejšlím na co mám chuť :s:

Ahoj Meg. Už jsem se tu dnes po tobě scháněla :) To jako manžel pek ty housky, jo? Tak to je dobrej. Taky jsem četla, že mu nabídli lepší místo. Tak moc držím palečky, ať to vyjde a vy jste se mohli přestěhovat i s Albertem do novýho domečku :s: :ww:

In reply to by Zuzu

Ahojky Zuzu. Však ty už to máš taky za pár, jen těm našim mimíškům se teď rodit nechce. :n: Pekl a zase upeče MŇAM snad mu to tak půjde i na tom testovacím pohovoru :one: Děkujem. Domeček by byl bomba. Sice by nebyl hned, ale vyhlídka grilování v létě na zahrádce s prckem je opravdu lákavá :)

In reply to by Meg

Určitě mu to půjde :w: No jo, není nad grilování na vlastní zahrádce :w: ;) Máš pravdu, že se těm prckům ven nechce. Dneska myslím porodila Leontynka. Tak aspoň jedno miminko. Taky by mě zajímalo, jak je na tom Nea82. Už 2. den nepíše :(

In reply to by Zuzu

Ono už to člověka snad ani nebaví sem chodit a furt si stěžovat na to, jak je ti zle a už chceš prcka u sebe, že? Já na to teď moc nemyslím, neb ta představa toho domku mě fakt uchvacuje. No a Vánoce by byly u zapáleného krbu. Sen. Tak snad nás nenechají moc dlouho čekat. Mě nechají max do 17. dubna a pak bych šla na vyvolání. Jak dlouho by nechali tebe?

In reply to by Meg

Nea právě myslím nemá doma internet a psala vždycky od rodičů :?
Třeba můj doktor, kterej dělá v porodnici v Pelhřimově, nechává přenášet max. 7 dnů. Já chci jít rodit do Havl. Brodu a tam spíš vyčkávají. Ale dýl jak 14 dní se tu myslím přenášet nenechává. Do 17. dubna mi to přijde docela dlouho :00:

In reply to by Zuzana.Picmouse

Jen se nedělej, taky by sis dala, kdyby ti to někdo přinesl až pod nos, ne? ;) :a\|: Mám dneska hrozně dobrou náladu a tady je to samá tragédie, tak se to snažím trošku odlehčit :!k:

Ja jsem si napsala recept a rikala to manzilkovi...tomu se jen rozzarily oci.....ale pect je budu ja samozrejme.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

No jo, tady se to koupit nedá, tak je musí upéct, ještě že je pekař :s:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky