Nevíte jak se vypočítá kolik mi vrátí, když vypovím smlouvu o životním pojištění?

08.02.2011

Ahoj holky, moc to sem nepatří, tak se moc omlouvám. Obracím se na vás s prosbou, zda některá třeba nevíte..... chci zrušit životní pojištění, platila jsem si ho 6 let po 500 Kč měsíčně, takže cca 36000 Kč. Chci to zrušit a až půjdu zase do práce a bude víc peněz, tak si chci dát nové a výhodnější. Nevíte jak se vypočítá kolik mi vrátí a jestli vůbec něco? děkuju moc, Terka.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky, tohle ti řeknou tam, kde tu pojistku máš. Ale co já vím, tak ti určitě něco dají, ale bude to malé. Nepočítej s tím co si tam dala. Protože pokud v té pojistce byl i úraz tak těch 500 Kč měsíčně se ti dělilo na spořící složku a na úrazovou, takže si myslím, že pokud bys dostala 10 000 Kč, tak bys mohla být ráda, ale tohle ti řekne poradce od té pojistky. Zastav se na své pobočce a oni to poví. Ŕíká se tomu myslím odbytné.

In reply to by Leyny

Ahoj, děkuju moc. No já mám právě zkušenosti, že když se stavím a zeptám se, tak do mě budou hučet ať to neruším, ať to třeba snížím a budou se ptát na důvody, to fakt nemám ráda, tak jsem to zkusila tady. Díky moc, jsi hodná. Terka

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka