Jak to s námi dopadlo...

07.02.2011

Ahoj tetičky :)
Omlouvám se že píšu až teď, dřív jsem se sem nedostala. Tak jsem dopadli s tou naší cácorkou v bříšku docela dobře. Ve čtvrtek jak jsem jela na tu kontorlu do Ústí. Pan doktor mě tam potěšil a uklidnil. Malá aritmie srdíčka tam je ale je to "zanedbatelné" k nějakému poměru. Že to tam skočí 1x za 2-3min. Taky tomu pořádně nerozumím ale tak ví proč mě uklidnil. Císař nám nehrozí a vyvolání také ne. Je fakt že řekl že nás musí hlídat že by se to mohlo rozjet, ale také nemusí. A pak řekl že jim do Teplic napíše ať mě pustí z nemocnice :)!! Přijela jsem zpět do Teplic a p. Doktorka četla závěr od doktora a smála se že jsem se ani nepřevlíkla, tak prej jdeme udělat Utz a vyšetření a když to bude ok tak vás hned pustím. Holky a pustila mě .. :) JSME DOMA. Je fakt že pátek, pondělí docházím do nemocnice na monitor ale hlavně že nás hlídají. V pátek jsme dopadly dobře. A za chvilku jdu na další ... tak držýte pěstičky, protože minule nám to moc pomohlo !!!!
Jste naše zlatý tetičky !!!! :-*

Uuuuufffff :qu: :qu: :qu: , jsem moc, moc ráda, že jste v pořádku. To je moc dobře !!!! Palečky držím co mi síly stačijooo ...:) :k:

Tetičky naše :\x:
Všem vám moc děkujeme za podržené palečky a pěstičky !!! Dnešní monitor dopadl celkem dobře. Resp. k našemu stavu dobře !! Nenechali si mě v nemocnici tak to beru jako že je to ok .. :€s€: !
Jinak jsem si vyzvedla rovnou i propuštěcí zprávu a zjistila jsem že od zítra chodím také do rizikové poradny ... Takže si mě opravdu pohlídají.
Posíláme pusinky !!!! :kiss: :heart:

tak to je super, že čtu samé dobré zprávy,,.,jste hold šikovné holky,.,
tak pěkně odpočívat a užívejte si poslední týdny kdy jste 2v1,.,

ahojky, já s Denískem :qu: :qu: :qu: , 3x hurááááá, že jste holky šikovný a daří se vám dobře.
dnešní monitor bude taky určitě ok.
tak pa a pohlaš Elišku v :€O: :a: :a:

huráááá,to je super zpráva,takhle z rána :one: To mám velikou radost,už jsem byla jako na trní.Jste šikulky holky naše :qu: :qu: :qu: :qu: :qu: :\x: :\x: :\x: :\x: :\x:

Ahooj holky nase breznovy:)

tak to je super :one: :one: :one: Jste sikulky, ze jste to tak skvele zvladly! Palecky mame poad v pohotovosti i kdyz doufame, ze je nebudeme potrebovat, ze vse uz pujde tak jak ma :€p€:

Ahojky,ani nevíš jakou mám radost holky :€s€: Opatruj se mamino :) a Eliško ty si hezky odpočívej v bříšku :c:

Ahoj holky :-)
To jsme rádi, že jste stále 2v1 :-) a že je vše v pořádku a doktoři vás sledují :-) Taky jsme na vás myslely a říkaly si, co s vámi je a jestli vůbec zůstáváte věrné nám - březňátkům :||): ;)
Budeme držet všechny pěstičky co máme, aby to s vámi bylo dobré.Posíláme spoustu sil!Evča s Nelinkou. :k: :k: :k:

Ahoj,
tak to je super, že je to v pořádku :C]]: Myslela jsem na Vás a čekala, kdy dáš vědět. Tak si užívej bříška a ať slyšíš jen samé dobré zprávy :h: :k: :a:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ahoj Šárí ... :) nevadí že se neznáme. Všechna podpora se ke mě dostala a to mi moc pomohlo !!! I tobě moc děkuju !!! :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka