Máte ještě fusak?

07.02.2011

Ahoj Holky, mám krátkou, ale důležitou otázku :-D Máte ještě prcky ve fusaku, tyhle poslední tři krásné dny?

Kliknutím vložíte smajlíky:

Tak jsem vas poslechla... a dnesni prochazka dopadla tak ze Domis byl spoceny jak mysd :-D zitra uz Vas neposlechnu a beru deku s nanoznikem :-D

In reply to by RaUuUš

no vidíš ,já dala fusak,ale oblíkla jsem do něj prakticky jen punčochy a na bodýčko mikču a byla v poho,taky záleží na tom jestli nemáš beránka,navíc mi v kočárku spíme tak ho určitě ještě potřebuje a dneska je zas horší počasí

ja uz malou oblekam mene napr ji nedavam uz kombinezku ale fusak porad mame neni v toim uplne zabalena ale staci te na nem sedi a ma kryta zadicka :one: nechapu jak nekdi muze rict ze je fusak zbytecnost :#o:

Ahoj,já méně oblékám,ale fusak máme.Pokud dítko sedí a nechodí,tak dle mého názoru se tolik nezahřeje.Až bude tepleji,dám pouze deku pod záda,deku na nohy a nánožník.Synovi je 11 měsíců.A navíc pokud mi při procházce usne, nemusím se bát,že nastydne.
Monina

Ahojky,malýmu je rok a půl,s kočárem momentálně nejezdíme a kdyby jsme někam jeli,tak jsem ho určitě vyndala včera i dnes :) je tam deset stupňů,takže do sporťáku bych fusak nedávala.Ve fusaku jezdíme jen,když je trvale pod pět stupňů :)

ahoj, tak Markétě bude 20měsíců a v kočárk u nejezdíme. Už jsem vyndali golfky a vnich má deku-na které sedí a přes golfky má nánožník. Fusak už teda navyužíváme a využívat nebudeme. Je vždy dostatečně oblečená aby jí nebylo chladno. Pokud je dítko ležící tak fusak určitě využijete. Ale určitě bych pod něj méně oblíkala. Pokud je dítko na půl sedící a napůl chodící tak bych už fusak nedávala-dítko je určitě oblečené nato, aby mohlo chodit. Stačí dle mého nánožník-který neprofoukne.
Dost často potkávám i v tomhle teple dítka starší než 1 rok jak jsou narvaný v kombínéze a ještě ve fusaku. No nemyslim si že je to pro dítě zdravé.
Jinak Markétka nosí slabé punčochy a zateplené kalhoty+body s dl. rukávem, mikinku a zimní bundu (v 7hodin ráno). Odppoledne má punčochy a zateplené kalhoty, body s dl. rukávem a zimní budnu. Chodíme už na hřiště a tak má punčošky aby se nenachladila :-)

Můj dvouletý syn byl včera venku v botaskách a slabší bundě a kolem jezdily děti v naducaný bundě a narvaný do fusaku. ://:

In reply to by Raduš.ka

Jj, malá měla včera botasky, fleecovou mikinu a zateplenou vestu. Potkala jsem ovšem i maminky s dětmi ve sněhulích a kombinéze. Na mě taky lidi divně koukají, ale je mi to jedno, oblékám ji jako sebe a zima jí určitě není.

In reply to by femme.fatale

To mi povídej.. O mně pak i kolují drby, že malýho málo oblíkám. Třeba nikdy jsem neměla fusak, páč mi to přijde zbytečné. Dávala jsem o jednu vrstvu navíc a když byla jó zima (silný studený vítr, nebo bylo mínus deset a méně), tak deku přes nohy. Syn to kupodivu přežil, ale jsou lidi, co to nemůžou rozdejchat do teď.. :s: ;)

In reply to by Raduš.ka

Kamarádka na mě tuhle taky hleděla jak na blázna, když malá byla oblečená míň než ona sama :)
Fusak teda mám a jsem za něj ráda, protože když jsme byly v -8 asi 6 hodin venku, věděla jsem, že nezmrzne. Někdy mám potíž ji oblíct a ulítnu, to přiznávám. Ale třeba zimní bundu moc nenosí, protože má ten fusak. Kombinézu měla asi 3x, z toho jen jednou ve fusaku, když fakt mrzlo fest.
Ale nejvíc mě fascinují rodiče, co sami jdou v krátkém rukávu a lehkých kalhotech a dítě mají navlečené jak eskymáka.

In reply to by Monina

No,poku´d je dítko zvyklé odmalička,tak v tom nevidím problém a nevím,proč by mělo být chudákem.Naopak si myslím,že mu je lépe a nejspíše je i zdravější než ty dítka,které kolikrát vidím zde-narvaný v kombinéze,v beránkovým fusaku,přes to nánožník a k dovršení všeho ještě pláštěnka přes kočár,aby ho náhodou "neofouklo" :) podle mě,takové děti vůbec nemusí chodit ven :).já třeba oblíkám trošku více,to je pravda,ale zase třeba každý týden na plavání otužujeme studenou vodou-malej se v tom vyžívá a chudák byl nemocný za rok a půl jen jednou-nedávno měl šestou nemoc :)

Nemám fusak, u nás bylo teď 3 dny po sobě 10st. Fusak s fleecem dávám, když je pod 5st, jinak nechávám jen nánožník nebo tu část bez fleecu (mám emitex combi exclusive).

já už nemám v kočárku fusak asi 2 týdny-prcek už má 17 měsíců a nechtěl ve fusaku sedět. Tak jsem ho vyndala a dala zateplený nánožník a jak je spokojený :€p€: :ww:

Ono tak teplo zase není, já jsem tedy beránka vyměnila za flaušový jarní a nánožník, ale ráno byla zase jinovatka...Uvidím přes den, kdyžtak beránka zase vrátím.

Ahoj, já ho dávám/nedávám podle počasí. Když je nad 5 stupňů, tak malou trochu víc oblíknu, ale jede bez fusaku. Když je míň jak těch 5, fusak jí nechám. Třeba včera tu bylo škaredě, ale hned brzy ráno už bylo 7 stupňů a vyšplhalo to k 11. Dnes je nádherně, nebe bez mráčku, sluníčko, ale je -2.

Já bych mu ho ještě nechala..:) vždyt ho může mít pod sebou, nahoře rozepnutý a třeba mu nožičky jen přikrýt dekou....:) Ono zase takové teplo není, přece jen se mín v kočárku hýbe než ty

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka