ještě pro snažilky...

05.02.2011

HOlky, co se snažíte o těhu. Koupila jsem si ovulační testy a díky tomu se zadařilo. Jen jsem se chtěla podělit...ty ovulační testy jsou strašně drahé, ale já teď koupila na eBay testy One Steps. Bylo jich tam 15 + 5 těhotenských a vyšlo to strašně levně. Ovulační test ukazoval dvě čárky spolehlivě, těhotenství mi těhu test detekoval už 2. den zpoždění :)

Kliknutím vložíte smajlíky:

Jééé,gratuluju!!!!!já taky otěhotněla díky ovulačnímu testu-mimochodem máme díky tomu taky kluka samozřejmě :) Jinak jsem četla o těch neštovicích-to je smůla samozřejmě,ale uvidíš,myslím,že je dost velká šance,že to bude v pohodě.A myslím,že i kdyby jsi je náhodou prodělala,tak určitě není vše ztraceno,budeš o hodně více sledovaná a nejspíš tě pošlou na plodovku a podrobnou genetiku,ale nemyslím,že by jsi musela dát mimi kvůli tomu hned pryč :( Dokonce jsem teď vyčetla,že těžké poškození plodu se objevuje jen v 1-2 %!!!

In reply to by lucininenka

No, uvidíme, jak to dopadne... Byla jsem na odběru krve, tak se uvidí...Jinak pokud bych ty neštovice fakt dostala, myslím, že bych na ten potrat raději šla sama (pokud bych neměla 100% jistotu z genetiky, že je mimi ok). Jak už jsem tu psala, pracovala jsem v domově pro mentálně postižené a můžu na 100% říct, že já bych péči o svoje postižené dítě psychicky nezvládala. :00: Teď mi nezbývá než čekat a čekat. Inkubační doba je 2-3 týdny...Já si stále optimisticky říkám, že jsme s tím klučinou byli jen venku, tak to by snad nemuselo být tak tragické...Je sice fakt, že mi vezl kočárek a Elišku vedl chvíli za ruku, ale snad to bude dobrý :€z€: Třeba jsme holky odolné :s:

In reply to by DenyPu

No já jsem opravdu na několika stránkách četla,že riziko poškození plodu je jen 1-2%,schválně se na to mrkni.A plodovka i genetický ultrazvuk,zvláš´t,když na to bude zaměřený by určitě velkou vadu odhalil.Takže i kdyby náhodou se to objevilo,tak fakt není nic ztraceno.A možná máš ty protilátky a ani o tom nevíš :) Já bych postižené dítě taky mít nemohla-měli jsme jich v práci dost a to teda ne :n: :n:

In reply to by lucininenka

Taky jsem to četla. Ale mezi námi... - jsou věci, které neodhalí ani genetika ani UTZ - třeba lehká forma MR by nikde vidět nebyla...A přesto je to problém. I o lehce postiženého se musíš starat celý život. Nikdy nebude fungovat bez problémů - takových lidí mám pár ve vsi kolem sebe - jsou relativně schopní, ale mají problémy se sami uživit, berou si často půjčky a jsou zadlužení, chodí špinaví...

In reply to by DenyPu

No jo,ale lehkou MR nepoznáš ani v prvním roce života,to se může stát klidně při porodu a nebo pak při nějaké těžší infekci u miminka nebo to může být vrozené,u někoho i dědičné :) (tím samozřejmě nemyslím po tobě :s: :s: ) Je spousta faktorů,co můžou ovlivnit plod v děloze a pak i mimo ní.A dvě procenta jsou fakt mizivé číslo ...

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

My to tak asi 2-3 měsíce zkoušeli nezkoušeli, protože jsem byla každou chvilku nemocná...Pak už jsem byla ok, tak jsem si řekla, že si je koupím, abych zjistila, kdy tu ovulku vlastně mám. A zjistila jsem, že ji mám jindy než před porodem, tedy jinak, než jsem si myslela... :) Jinak ty testy jsou tady a jsou fakt levnéééé a účinnéééé :s: : http://viewitem.eim.ebay.cz/15-OVULATION--5-NHS-PREGNANCY-TEST-KITS--FR… Tak ať se taky hned zadaří ;)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka