Anketa-jak často máte čas jen sami pro sebe?

07.02.2011

Mám tím na mysli, jestli manžel nebo přítel hlídá bez námitek a kdykoliv?Já chodím tak 1x večer v týdnu s kamarádkou na vínko a tak 2x v týdnu k sousedce na kávu a manžel je v pohodě.Jen mě zajímá, jak to funfuje jinak :) Ještě chci chodit na cvičení 2x v týdnu,ale nechci hozneužívat a pořád být někde pryč ;) Manžel chodí 1x v týdnu na pivo a přijde tak za 3 hodinky. Mne to nevadí, alespoň mám chvilku čas a pustím si romanťák a udělám si kosmetický večer :s:

Kliknutím vložíte smajlíky:

já mám hlídání dvě dopoledne týdně a to chodím do práce, občas se mi podaří udat dítko tatínkovi na hlídání v sobotu dopoledne, takže si třeba ještě na hoďku dvě zalezu do peřin, po večerech nikam netrajdám, protože malej beze mne neumí usnout a v noci každou chvíli vstává :00:

tak já chodím jen 1x týdně na spinning (a to ještě v neděli dopoledne,mám navařeno z předchozího dne,takže manža to má bez práce a starostí-jen tu hoďku a půl hlídá dítě :) ). Včera jsem se rozhodla,že se na sebe nemůžu vůbec podívat do zrcadla a začnu chodit ještě 2x týdně večer na 2 hodiny do posilovny-takže to bude muset manža dát prckovi večeři a uspat ho ://: . Jsem zvědavá,jak dlouho to bude snášet,prcek je totiž na mě docela závislý,taťka je dlouho v práci,takže ho vídává jen málo. JInak tak 1x za měsíc jdu v sobotu ven s holkama se pobavit,ale to bývám tak do půlnoci doma.... }:)

Ahojky tak já tedy jednou za měsíc chodím se večer pobavit se segrou a kámoškou ,jinak jsem pořád s dětmi, hlídání nemám od nikoho jiného než od manžela ten si jde občas taky večer,ale moc nechodí a chodíme každý zvlášt.Tet jsem tedy nikde nebyla pul roku :) pořád byl někdo nemocný,tak,že se to nedalo a jsem ráda když to vyjde a já se maličko odreaguji :one:

Ahojky,tak já chodím na kávičky s malým :) Většinou jsou to kamarádky,co taky mají děti,takže jdeme do dětského koutku,na návštěvu,přijedou oni,v létě na hřiště nebo na koupák :) Večer nechodím nikam,v květnu teda budu mít třicítku,tak to asi někam vyrazím to oslavit,ale jinak jsem byla za ten rok a půl asi dvakrát-na firemním večírku a to jsem byla v osm doma :) Jinak chodím občas cvičit,u nás je to náročnější,ale občas se dostanu.Jinak,když je manžel doma,tak jsem ráda,že jsme spolu všichni pohromadě,takže ani nikam neutíkám :) Manžel chodí vyjímečně,tak jednou za dva měsíce na pivo a to spí pak u rodičů,nezajímá mě,kdy přišel :) Když je sezona,tak jde ještě občas na fotbal,ale to chodíme taky někdy s ním.No a pak občas v létě pivo s kamarády na zahrádce :) Jo a 3x týdně do posilovny :)

Tak já jsem stále doma.Na cvičení se přihlásit nemůžu,protože přítel jezdí domu z práce pokaždé jinak.Někdy mi zavolá že čeká na naložení a že mu nevyjde jízda.Tak musí udělat pauzu a domu se vůbec nedostane.Když už se dostane domů někdy dřív a já si potřebuju někam dojít,tak malého pohlídá.Ale má před tím řeči abych si malého vzala sebou.Nebo že půjdem všichni.Ale když řeknu že ne a že to spolu doma sami zvládnou,tak už neřekne nic a malého pohlídá.Jen si myslím že se v dochu hoooodně modlí aby se malej nepokakal.Jinak na posezení a kamarádkou u vínka,mi chybí ta kamarádka.Je to tři měsíce co jsme se přestěhovaly do města a zatím jsem se tu s žádnou maminkou neseznámila.Bohužel :\/:

Možná to zní divně ale já snad nemám čas žádný,mám dvě děti a menší má nyní rok a za ten rok co máme prcka jsem nebyla bez něj nikde,když na kafe tak s dětma.Mám někdy už ponorkovou nemoc ,protože i já bych občas potřebovala vypnout.Přítel je v práci a mimo ní dělá dřevo , nebo má své sportovní aktivity a na mě se bohužel vůbec nemyslí.Tak že všem tiše závidím co se mohou odreagovat.

Ahoj, mažel pohlídá, kdykoli je potřeba. Na pivo chodíme na střídačku, to taky bez keců hlídá. A já mu tam holky ráda nechám, ať si jich užije naplno :usmev: Přecijen když jsem doma, tak je všechno v první řadě na mně :/

ahoj tak já mám 2letého klučíka a ted jsem 10tt, než jsem podruhé otěhotněla,tak jse, chodila párkrát v měsic s kámoškou n diskotéku s tím že jsem druhej den vyspávala do oběda a tatka uvařil, ted už chodím s kámoškou jen občas do kina :-) Ale babičky máme obě dvě 400km, takže hlídá jen chlap. Mám taky asi výhodu že můj chlap dělá z domu, takže může hlídat kdykoliv a nikam nechodí. Jen přes léto má pár akcí a to jsou pak i týdenní, ale mě to neva, asponsi užije s kámošema a já zas jedu na ten týden za našima na moravu.

ahoj, tak manžel mi pohlídá, když potřebuje bez námitek, já chodím pravidelně 1x týdně cvičit a občas se domluvím s kámoškama a jdeme na kafčo, ale to je tak 1x za čtvrt roku, ale když přijede babička za náma na víkend tak jdeme vždy s manželem na večeři
Tess

ahojky ,tak já mám tchýni v baráčku u nás.-ale je bohužel pracující takže přes den hlídánínemám,když bych stěla jit třeba po nákupech a tak musím brát malou sebou,což je blbý protože nevydrží sedět v kočárku,ještě sama nechodí a nesnáší obchodní centra..teda aspon můj pocit.jinak přítel je v práci denně jezdí kolem 5hodiny,tchýně kolem 4hod takže pak bych někam mohla.v týdnu ale nechodím nikam,kamarádky moc nemám ,bydlím na vesnici,nemám auto,ted dělám řidičák takže jsem pořád doma.ale o víkendu pá i sobota většinou chodíme s přítelem do hospy za kamarádama,popř na diskotéku a hlídá thcýně.. takže přes víkend si to vynahradím.. jinak co se týká toho,že bych řekla aby hlídal že jdu sama,to by se moc netvářil,ale když by šel on sám,předpokládá se že pohlídám automaticky..takže tak.ted malou hlídá max 1tydne 2hod co sem v autoškole.. ale čas sama prosebe jen nemám protože jsme s přítelem tak nejak pospolu mezi kamarády takže stálůe pod dohledem a když chci jit nekam sama,má řeči.

In reply to by katyelis

Ahojky, tak to je fajn, že máte hlídání a můžete vyrážet společně s manželem. My máme zatím hlídání jen od našich,ale ta pracujou na směny, takže jdeme společně s manželem tak 1x za 2 měsíce. To je dobře, že si děláš řidičák, vždycky se může hodit a navíc bude samostatnější ;)

malej má necelý 2 roky, babičky daleko, manžel přes týden chodí až večer a o víkendu jsme spolu. Takže pro sebe čas žádný :|€|: , takže buď ráda. Teď jsem opět těhu, tak to už vůbec nehrozí, ale po porodu plánuju alespoň nějakou sportovní aktivitu, jestli se někdy manžel utrhne dřív z práce.

Ahojky,tak já nemám na hlídání vůbec nikoho. Tedy kromě manži,který je ale pořád v práci. Malému jsou dva roky a já byla sama venku asi tak 5x a to je maximum. Co bych dala za nějakou babičku někde poblíž...

In reply to by nutana

Ahojky, tak jedině o víkendu si zajít někam na kávičku. Manžel je nejdéle do půl 5 z práce doma, tak je to fajn a jestli máš manžela dlouho v práci přes týden, tak zase chápu, že jste o víkendu určitě rádi spolu

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ahojky, pamatuju si, když se malej narodil a já asi po 4 týdnech šla sama nakoupi, tak jsem pořád měla pocit, že jsem malýho někde zapomněla :s: To je dobře, že máš více možností na hlídání :qu:

tak já mám manžela přes týden pryč a babičky nevedu takže za 9 měsícu co je malé jsem byla večer pryč 2x a občas jsem měla Sonulku venku se staršími sourozenci ale to jsem doháněla resty co se s malou moc dělat nedají,žehlení šití apod,

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka