Holky

18.10.2007

Holky,jak už jsem ráno psala,že mi mamka marodí,tak už je v nemocnici a je na JIPCE na interně!Je mi strašně pořád brečím a nedá se to zastavit!!!Nejhorší je,že nemám ani měsíc do svatby a chci aby tam ni byla.Mám hrozný strach a zrovna se bojím abych neublížila miminku:-(((((Nevím jak si pomoct vůbec to nejde!Je to ta nejhodnější maminka na světě!!!!!!!Prosím držte mi palce ať se to rychle zlepší a prožiju tu nejkrásnější svatbu se všema co mám strašně ráda.Mám vás moc ráda holky a moc děkuji za podporu:-)Dnes tam jedu tak snad mi doktor řekne víc.papa

Ahoj Evi, je mi moc líto co prožíváš a už kvůli tomu pokládku co si nosíš v bříšku musíš být silná o maminku bude určitě dobře postaráno a na tvé svatbě bude určitě zdravá jak rybička. Držím všechny palečky co mám:-)

jejda to me mrzi ale neboj, maminka to vsechno urco zvladne ma velkou motivaci tvou svatbu a male poteseni co mas v brisku drzim pesticky

my ženský něco snad vydržíme,ne?Svatba bude jako z pohádky a mamka ji celou probrečí, protože to maminky dělávají, užijete si to a mimi bude veselé, protože ty hned přestaneš brečet!!!!

tomu,že se to obrátí k lepšímu,každopádně ti mocinky přeji,aby to s mamkou bylo dobré a zvládli jste v pohodě i tu svatbu,držím ti palečky,hlavně vyzpovídej doktora,třeba tě napadne řešení na zlepšení stavu maminky,ona má ted krásnou motivaci na uzdravení,tebe a mimíska:-)))

Eví, drž se! Uvidíš, že to určitě bude lepší. Snad má pro tebe doktor dobré zprávy! Držím palce tobě, mimísku a hlavně tvojí mamince, ať se její stav zlepší a tvoji krásnou svatbu prožije s tebou!

In reply to by Eva80

V týhle chvíli je těžký radit, abys hlavně myslela na mimčo a příliš se nervovala, moc dobře vím, jaké to je, když se bojíš o někoho, koho moc miluješ a nijak mu nemůžeš pomoci... Hlavně mysli na to, že odpoledne už budeš vědět víc a sned tě ty zprávy uklidní. Drž se. Pa

In reply to by Eva80

Já když jsem psychicky na dně, tak mi přítel drží tři prsty pro štěstí, tak já je teď držím pro Tebe. Snaž se uklidnit, vím, jaká je cukrovka bestie, maminka je určitě statečná a bude bojovat, aby mohla být s vámi.

In reply to by Eva80

Ale ona má motivaci v Tobě a v mrňouskovi. Mojí mamce bylo zle v létě, já jsem na druhém konci republiky, doktoři nevěděli, co s ní, pořád měla závratě, nemohla jíst, omdlívala... Odvezli jí na kapačky s tlakem 200/120. Její doktor jí odmítl před tím dát prášky na vysoký tlak, když jí v ordinaci naměřil 150/90, že je to v jejím věku normální. Nakonec se zjistilo, že má zablokovanou páteř... Ten horor, než podstoupila všechna vyšetření trval dva měsíce... Kdyby se její stav zhoršoval, tak já možná ani neměla šanci jí naposledy vidět, protože cesta mi trvá 8 hodin. Ale takovýhle věci teď Ty slyšet nepotřebuješ. Zkus se trošku uklidnit, i když vím, že se mi to lehko píše.

Ahoj Evi, vůbec jsem se k tomu příspěvku nedostala!! Je mi to moc líto,přeju ať seto brzy zlepší!! Určitě se pokus brečet co nejmíň, ale ono to asi nejde viď... Drž se holčičko!!!

In reply to by Borůvka

Má několik let cukrovku a píchá si inzulin,ale právě od ní má poškozený ledviny,že ji selhávají.Snad mi ji tam dají do svatby dopořádku.Musím tam dnes jít,ale nevím jak to zvládnu!!!!!!!!!Mám hrozný strach

In reply to by Eva80

Hmm...chudinka!! Evíku, určitě ti ji tamdají dopořádku a svadbu si krásně užijete!! Uvidíš,bude to dobrý!! Pokus se co nejvíc uklidnit,protože i tvoje maminka potřebuje energii a když tě uvidí uplakanou, tak ji to jistě bude bolet... uvař si teplé kakao, nebo si udělej meduňku, ta je na uklidnění taky fajn.. Vím, že je to moc těžké, taky svou mámu miluju, ale buď silná,my všichni jsme s tebou a budeme na tebe myslet!!!

In reply to by Borůvka

Moc děkuju.Budu teď už končit musím ze sebe udělat člověka aby mě tam vůbec pustili a za chvilku pojedu.držte mi palce a když budu jen trochu schopná tak se ještě dneska ozvu.Ještě jednou díky všem!!!!!!!!!!!!!!!!!!papa

Preju,aby vse dopadlo dobre..aby tva maminka byla na tve svatbe a aby jste si ji ,jak se se patri uzily!!!

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky