Tak jsme na světě

06.02.2011

Ahojík všechny maminky :a: a nejen únorové,tak jsem koukla na svět :cc): 30.1. ve 13:55 takže jsme krapet zabloudily k lednovým maminkám.Obě s maminkou jsme v pořádku :one: i když průběh porodu nebyl zrovna ideální na to ,že jsem rodila již po třetí,ale stálo to za to.Vážila jsem 3450g a jmenuji se Nikoletka a mamince dělám jen a jen radost :!k: jelikož jsem zatím strašně hodné miminko a já doufám ,že nám to vydrží.Holky únorový držte se a ať vše dopadne jen a jen dobře a porod :*[]: co nejméně bolí,pá :qu:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahooj, tak to moc gtatulujem a přejem jen to nej nej:) Vybrali jste krásné jméno.
Pozdravuj od nás Karolínku a zas se nám někdy ozvěte a nezapomeň přihodit fotky ;)

In reply to by Ivik77

Ahojík tak jak se daří našemu ženichu,doufám ,že jste na něj hodní stejně jako určitě i on.Karolínka je děsně zlobivá nevěsta a malá Nikoletka je naprosto hodná takže se zase potvrdilo mimi na přeskáčku,Niki je celá Domča když byla malá a Káji to je za tři kluky minimálně :s: :s: ,ale nestěžujeme si .pak pošlu fotečky na meilík,pá.

In reply to by karolinka

No tak to bude páreček :s: Zlobivá nevěsta a ještě zlobivější ženich:) No snad nám z toho vyrostou. Péťa mi tedy někdy dává docela dost zabrat. V září jde do školky a já z toho už teď skoro nespím. No jsem na něho zvědavá.
Určitě pošli fotečky, už se na ně těšíme:)

Ahoj. No vidíš, já myslela, že pojedeš už toho 19.1. ;) , kdy jsem ti v jednom příspěvku radila na nepravidelné bolesti naložit se do vany :) . Vybrali jste moc hezké jméno :qu: . Gratuluji a přeji hodně zdraví oběma. :a:

In reply to by Macík

Děkuji za gratulaci,no to jsem tam do té porodnice taky ten den ještě jela ;) ,ale byla jsem málo otevřená a tak mě poslaly ještě domů,bohužel jsem zavřená zůstala i během porodu toho 30.1.,voda odtekla už 28.1., takže bolesti řádné ,ale porod nepostupoval tak jsem musela na císaře,ach jo.... :e): ,ale stálo to mimi za to :e):

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Děkuji za gratulaci,nějak při třech dětech sem nestíhám ,tak opožděně,mějte se krásně.

Moc gratuluju k Nikolce! My jsme patřili taky k únorčátkům a máme doma 14-ti denního ledňáčka Honzíka :) Ať jste zdraví :k:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka