10. den po ET a test

04.02.2011

Ahojda holčiny, tak aby byl můj deníček kompletní, musím se i s vámi podělit o zážitek ze dnešního testování. Jsem 10. den po ET po zavedení jednoho embrya a test by mohl už dnes být pozitivní. Bohužel nebyl. Takže náš první pokus byl neúspěšný.
Holčiny, mám dotaz. Můžu jít na KET hned další měsíc?

Buď v klidu, máš hafo času... S jedním embrouškem je to moc brzo... Ale je super, že zatím nekrvácíš... já po prvním IVF krvácela do týdne... pak až za 8 měsíců u porodu ;-)

In reply to by Carrinka

Ahojda, no, tak od včerejška od večera i špiním. MS nedostanu, to už mám vyzkoušené, protože beru Utrogestan. Jakmile ho ale vysadím, MS se rozjede. Doufám, že mě nebudou nutit jít na test....
Kdy jsi mohla jít na další pokus? Musí nutně být nějaká pauza?

In reply to by Naděnka

Mně nikdy nezbyla embrya k zamražení, takže s Ketem neporadím, ale myslím, že je lepší počkat jeden cyklus po IVF... tělo se potřebuje vrátit do normálu... Tak to já začala krvácet i přes Utroš... Mám ho doma zásoby, tak mi písni do SZ tvojí adresu a já ti ho pošlu... Už ho nevyužiju ;-)

In reply to by Carrinka

Aha, tak to jo. Zase jsi měla pokaždé čerstvá embrya. Zní to logicky, že by si tělo mělo odpočinout, jenže od čeho? Kdyby si mělo odpočinout od stimulace a OPU, tak by mi přece nezaváděli embryo. Těhotenství je přece pro tělo taky zátěž. Po potratu nebo revize to taky chápu, ale tohle mi není moc jasný. Nebo kdybych měla znovu stimulovat. Zatím toho moje tělo moc nepředvedlo, aby mohlo odpočívat. No, uvidíme, třeba to půjde hned, musím se domluvit s doktorem. Já už taky skoro krvácím, tělo se snaží, ale utroš si vede svou. Je to takový vnitřní boj mého těla. Ráno už jsem ho nevzala, takže zítra určitě přijde.

Ahojky, nevzdávej to ještě je opravdu brzo, dokud mrška nedorazí tak je naděje veliká, držím :one: :one: :one: :one: :one:
a drž se :€s€:

In reply to by Naděnka

Achjo, a já na tebe tak myslela :O
mě se to taky dokud beru utroš nerozjede tak uvidíš zítra, ale já to dostala až po třech dnech co jsem ho vysadila. Jak je to s pauzou mezi zavedením dalších broučků nevím.
Ale druhý pokus už bude určitě 100% :one: :one: :one:

Přesně tak zlato,jak psali kočky přede mnou,nic ještě není ztraceno a zkus testík třeba až za 2 dny a nebo až v úterý :dance:
My v to věříme a jsme tu s tebou,takže žádný stresování a negativní myšlení :kiss:

neboj snad bude všechno v poho, já když jsem čekala Nelču tak sem netestila a čekala až do krve a když my řekly že jsem těhu tak pak jsem si udělala testík což bylo 15den a dost dlouho to trvalo než mrška vylezla,tak neboj kočko ještě chvilku vydrž, já teda testit asi nebudu protože sem posera na verdikt tak počkám na pondělí

Ahoj Nadi, neblázni, ještě bude brzo. Když jsem byla na podzim na IVF (dávali mi jedno embryo), tak jsem měla pozitivní test až 14 den.... dřív byl negativní.... takže jak píší holky, pokud nekrvácíš a nebolí tě břicho, nic není ztraceno :ww: . Takže hlavu vzhůru a nepropadej depresím, ještě může být vše jinak - moc na tebe myslím :€s€: . Ráďa

In reply to by carodejnice.2

Ahojda Ráďo, břicho mě bolelo už od středy, ale spousta holek si stěžuje na bolest břicha jako při MS a pak jsou třeba těhule. To jsem teda neřešila. Ale včera jsem začala i špinit, takže to asi fakt nevyšlo. Ale pro příště budu vědět, že s jedním embryem to fakt asi nemá cenu testovat dřív než za těch čtrnáct dnů. Po jaké době jsi mohla jít na další pokus? Musí být nějaká pauza?

In reply to by Naděnka

Naděnko, jelikož se mi mimčo přestalo vyvýjet, tak jsem musela na revizi. No a teď jsem měla jít a měsíc (po 3 měsících) na další pokus.... ale už se to zase určo posune :( . Ty jen špiníš nebo už se rozjela MS? pokud jen špiníš tak máš pořád šanci být těhule :ww: .

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Už zase? Je mi to líto, snad brzy zjistí, čím to je a uděláme si brzy svou skupinku, jo?

Ahojky, drzime s mimiskem palce, aby to dopadlo dobre...jak pisi holky, jeste neni nic ztraceno, takze nadeje umira jako posledni!! :h: drz se vyckavej!! :k:

Nadi, ty zlobidlo jedno, vždyť máme dohodu, já už další měsíc čekat nebudu :||): !!! Koukej to zkusit zas za dva dny!!! Ženský jsou prostě hrozně netrpělivý :€}€: .

In reply to by LÁjouš

No, myslím, že by jsi asi musela být slonice, abychom se zesynchronizovaly... Teda teď jako nenarážím v žádném případě na tělesnou konstrukci, ale na délku těhotenství. :s: Já to prostě bojkotuju. Budeme muset naši úmluvu zrušit, jinak to nevidím. :n:

Souhlasím s Kristulí, dokud nekrvácíš, nic není ztraceno! Tak s hlavou vztyčenou očekávej úterní test v CARu :-)
K tvému druhému dotazu, já musela po prvním neúspěchu na KET počkat jeden cyklus, ale důvod neznám.
Držím i nadále palce a myslím na tebe... však víš :€s€:

In reply to by Ala

Ahojda Ali, nekrvácím, jenže asi jen proto, že se dopuju Utrogestanem. To už znám z inseminací. Ale začala jsem špinit, takže jakmile ho vysadím, rozjede se MS naplno. Ale nevadí, nějak jsem to tušila, takže jsem se s tím vyrovnala celkem dobře. Těším se na KET, ten jsem ještě neměla. Alespoň si vyzkouším všechno a budu to mít kompletní... No, nejsem já fakt praštěná?????

In reply to by Ala

Tuším, že při první návštěvě v CARu jsem v tomhle smyslu i vtipkovala, že určitě zkončím u IVF, protože musím mít všechno. Tenkrát, před dvěma lety, jsem se tomu ještě smála. Ale tělo si moje zbožné přání zapamatovalo a takhle to dopadá. Jo, na tohle je KET lepší, ale ten strach z toho rozmražení je děsnej. Ale to Ty znáš, viď?

In reply to by Naděnka

Nojo, já byla před rozmražením totálně nervózní... ale my měli zamražené expandované blastocysty a ty se rozmrazují v den transferu a hned se zavádějí, jen se morfologicky zkontrolují, tak ani nevíš, zda se dál vyvýjejí nebo ne.... V Jakém stádiu jsou vaši mrazáčci?

Nadi, neblázni!!!!! Jsi baba zvědavá :s: , vždyť jsem ti psala, že jsem měla test přímo z caru, velmi citlivý a 14. den jsem měla jen slaboulinkatou čárku!!! Nic není ztraceno, je brzy!!!! Navíc nekrvácíš, takže se hoď do klidu a mysli pozitivně!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :k: :k: :k: :k:

In reply to by Kristule

Ahojda, u nás v CARu dělají normální mamatesty. Ale je pravda, jak psaly i ostatní holčiny, že s jedním embryem jsem asi neměla šanci mít ten test pozitivní. Tak pro příště už to budu vědět a nebudu bláznit, slibuju. Začala jsem špinit, takže to asi fakt nevyšlo, ale už se těším na KET, doufám, že mě nebudou trápit nějakou pauzou....

In reply to by Naděnka

Nadi, špinění neznamená, že těhu nejsi!!!! Vím, že máš už s utrošem takové a makové zkušenosti. Ale spousta holek i normálně ze začátku krvácí a přesto jsou těhu!!!! Ja budu věřit do poslední chvíle, fakt že jo, dokud to nebude na 100%, nevěřím v neúspěch!!! :k:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ahojda, jo, jak psaly holky, asi bylo fakt ještě brzy, jenže už stejně špiním, takže jakmile vysadím utroš, MS se rozjede naplno. Ale nevadí, jede se dál. Mám přece tři mrazáčky a ty jim v CARu nenechám.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Nic jiného mi stejně nezbývá. A věřím, že jednou to vyjde nám všem. Prostě musí.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka