a zase to vaření...

04.02.2011

Ahojky, mám takový blbý dotaz. Dělám karbanátky a je toho moc, tak bych je chtěla zamrazit. Mám je osmažit a potom dát do mrazáku nebo zamrazit hotovou směs (syrovou i s vejcem)? Nevíte některá prosím? :help:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj, zkusenost s tim nemam, ale urcite bych je osmazila a pak zamrazila! Ja takhle jednou na vanoce udelala moc rizku, tak jsem obaleny syrovy rizky dala do mrazaku, no to byla pak parada, kdyz jsem je zkousela osmazit, strouhanka se pripalila behem peti vterin, jak byla mokra a rizky byly samozrejme syrovy. Vsechny tenkrat letely do kose!=o)

Jasně, udělej si karbenátky tak, jako bys je chystala na smažení a dej to tak zmrazit... a až budeš potřebovat, tak je vytáhneš a uděláš... já to tak taky dělám, dávám si je pěkně vedle sebe mezi mikrotenové sáčky, aby šly vytáhnout podle potřeby... ale stejně tak se dají zamrazit i předsmažené... ale myslím, že je to naprosto jedno...

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka