Ahojik :-)

26.03.2008

Pekne odpoledne vsem, jak pak se mate? Ja se ted vratila z meste, byli jsme zaridit rodny list a karticku pojistence. :-) Zitra jdeme k pani dr.tak jsem na to zvedava, a taky jdu zadat o porodne. A co vy? Malicky mi pekne od 9 do 12.30 pekne sinkal, tak jsme to stihli krasne zazidit.

Já jsem asi před hodinkou dorazila dom, byla jsem na EKG a pak jsem byla ve městě, zrušit stavební spoření a zaplatit poplatky,které jsem tam měla... :( Ted si vařím polívčičku a pak si dám kafíčko s koblížkou.... :)

Ahoj Veru,tak ještě jednou gratuluju k malému Jarouškovi :) přeju vám hodně zdravíčka a štěstíčka :h:
a zajímají mě doktoři, jak se jmenovali, jaké byly sestry a jestli jsi byla spokojená. Takže pokud budeš mít trochu času, tak piš piš :) Lenka

In reply to by Veerca111

Ještě to neznám :) ale jsem zvědavá. A rekonstrukce už je hotová nebo se ještě pořád jede? Tak hlavně, že jsi byla spokojená s personálem. Stejně pokud nejsou komplikace, tak je tam člověk jen pár dní a to se přežije :) Lenka

tak jak se máš???? :) A nezlobí tě moc Jaroušek??? A co hrdý tatínek, jak zvládl porod?? Já jdu zítra na sepsání porodopisu, tak se těšim.

In reply to by Lusy

jarousek nezlobi, v noci se budi jen papat :-). tatinek parada, porod zvladl na jednicku. mame se faj, dnes jsme byli pro rodny list a pro karticku v pojistovne :-)

In reply to by Veerca111

to si měla co dělat. Aspoň se nenudíš jako já!! Už je to pro mě dlouhý, už bych taky chtěla mít mimi u sebe. :) A jaký byli doktoři a sestřičky?? Nezlobili tě moc ????? :w:

Veru, tak ti moc moc gratuluju k Jarouškovi :cc): . Jsi šikula četla jsem ten tvůj porod, no nic moc a zvládla jsi to na jedničku. :one: My jsme se pěkně v tý porodnici vystřídali jen co je pravda :s: :s: :s: . Mě pouštěli a ty jsi rodila ;) . Tak hlavně at Jaroušek roste a jste zdravoučký a hodnoučký. :h: Ajak se jinak máš? :D

In reply to by Veerca111

Jo to kdybych věděla :00: Já to měla takovin fofrem že se mi doktor představoval na sále mezi nohama a při kontrakci :s: tak si to nepamatuju. Unás taky dobrý ted spinkáme už se lepší a je hodnej brouček :cc):

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka